Home » aanvraag gedeelte extra info over slapen

De Linalool heeft een positief effect je zenuwstelsel, je hormoonstelsel enz. Door hem in te ademen, geeft hij al effect. In combinatie met een olie op je huid, heeft hij een nog diepere en langere werking. Maak eenvoudig een 5ml roller met 9 druppels lavendelolie van doTERRA aangevuld met gefractioneerde kokosolie. Je kan hem ook met een vegi-capsule innemen, want hij smaakt naar zeep. 

 

Meest gebruikte oliën 

 

Lavendel 

Ja, met stip op nummer 1! De meest gebruikte en geliefde olie. Met heel veel toepassingen

 

Serenity

Serenity is een mix van etherische oliën. Er zit o.a. in : lavendelbloem, marjoleinblad, romeinse kamillebloem,      ylang ylang bloem, hawaiïaans sandelhout en vanilleboon absoluut. Deze olie kan je niet innemen. Daarvoor        zijn de serenity softgels ontwikkeld. Heerlijk in je diffuser, massage of om toe te voegen aan badzout. Serenity        helpt bij ontspanning en het creëren van een rustige slaapomgeving. Het vermindert een gespannen gevoel en      kalmeert de emoties. 

 

Calmer

De Calmer is een mix van etherische oliën die een beetje te vergelijken is met serentiy. Deze mix bevat                      lavendel, cananga, buddha wood en kamille in een basis van gefractioneerde kokosolie. Calmer zit in een heel        handige 10 ml roller waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Deze roller is voor kinderen en volwassen. 

 

Kamille

Kamille is verzachtend en kalmerend. Ben je iemand die constant de voors- en tegens afweegt en in cirkeltjes        denkt, dan geeft deze olie je de ondersteuning om dat los te laten. Geeft je meer gevoelens van tevredenheid. 

 

Wierook

Frankincense geeft rust in je hoofd, het heeft rustgevende eigenschappen voor je geest. Wierook wordt al                duizenden jaren gebruikt in gelovige omgevingen en voor meditatie.

 

Scharlei

Het werkt positief op het normaal functioneren van ons hormonale systeem. Scharlei is daarom een fijne olie        voor vrouwen in de overgang. Scharlei is verzachtend, ontspannend en grondend. Als je in deze                                  overgangsperiode van je leven ondersteuning zoekt bij je nachtrust, denk dan aan scharlei.

gebruik scharlei niet als je zwanger bent

 

Vetiver

Vetiver is een gras bv. uit Kenia, ze wordt geplant om water en aarde vast te houden (erosie te beperken). Ze heeft nml. hele lange wortels. De geur komt je misschien bekend voor, omdat deze olie ook in parfums en verzorgingsproducten wordt gebruikt. Heel aardend en grondend. Dus voel je je niet in het hier en nu, niet aanwezig? Gebruik vetiver.

 

Wild Orange

Deze olie is tegelijk een energiegever als een humeur verbeteraar. Kalmerend en opbeurend tegelijk. Ook verzacht de olie gevoelens van angst en vermoeidheid. Zeker als het even tegenzit een goede olie om te gebruiken!

 

Air

Air is de "luchtweg samenstelling" van doTERRA en geeft letterlijk en figuurlijk lucht. Een frisse olie die zeker ook in de avond en nacht heel fijn is. Air is een mix van laurier, pepermunt, eucalyptus, teatree, citroen, ravensara en cardamon. 

Toepassing

  • de enkele oliën kan je ook innemen, 1 druppel in een glas water. Even schudden voor gebruik. (De mix oliën dus niet innemen)
  • alle oliën kunnen in de diffuser 
  • maak een roller,  9 druppels op 5ml kokosolie
  • 1 druppel met een handje massage olie
  • 1 of 2 druppels aan je badzout toevoegen 

 

Voorzichtig

Wild orange en Air mogen 12 uur niet in de zon !!

 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.

 

 

Alle bovenstaande oliën kan je bij mij bestellen.