✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Schoonheidssalon Beauty Within richt zich op jouw ontspanning en huidverbetering, zodat jouw huid optimaal de 100% natuurlijke producten van Société Provençale d'Aromatherapie, Les Gavots of Provida kunnen opnemen.

S.P.A.

Behandeld worden met Société Provençale d'Aromatherapie is een ervaring!!        

Alles wordt afgestemd op de huidconditie, vele huidproblemen zijn behandelbaar. (klik op "huidproblemen " in de groene balk hierboven) De producten worden voor jou tijdens de schoonheidsbehandeling samengesteld, hierdoor worden al je huidfuncties ondersteund en verbeterd. Ook de gezichtsverzorging voor thuis wordt op maat gemaakt voor jouw huidconditie en jouw persoonlijke wensen. Zoals de dagcrème, nachtcrème maar ook een heerlijk masker voor een verwenmomentje thuis. 

Melkzuur voor je huid?

Melkzuur exfolieert de huid dmv een zuur, dit is wel een zachtere manier dan de fruitzuur behandelingen die je voorbij ziet komen bij andere bedrijven. Dus ook super mild voor de gevoeligste huidjes! Het zorgt voor minder pukkeltjes, maakt poriën kleiner, vervaagt pigment vlekjes en geeft een fijne natuurlijke glans aan de huid. Ze zijn er kant en klaar, maar ik kan hem ook mengen voor jouw huid. Gebruik hem s’morgens en s’avonds.Je kan hem komen ervaren in de heerlijke behandelingen van SPA.

Lees meer »

Gooi deze producten weg !!

Is een rest product van aardolie. Een super goedkoop product. Deze vormt een film op de huid, waardoor de poriën kunnen verstoppen. Hierdoor sneller kans op acne, mee-etertjes en huidirritatie. Het onttrekt vocht, waardoor de huid steeds droger wordt.

Lees meer »

Wat doet de iTOVi scan?

Samen met mijn collega Thorston Weiss heb ik geregeld dat je in Purmerend op 6 Augustus deze unieke iTOVi scan kan beleven en kan ontdekken welke etherische oliën op dit moment bij jou lichaam en gemoedstoestand aansluiten.Woon je niet in de buurt van Purmerend kan je deze Gratis iTOVi meting ook laten doen in:Leiden, Nootdorp, Hoek van Holland, Capelle ad IJssel of Ruurlo. 

Lees meer »

Gratis oliën voor jou bij 200 PV

Gratis bij een bestelling van 200 PV Deze twee tijdelijke oliën krijg je bij jouw bestelling met 200 punten.🎁Litsea (15 ml) 🎁Manuka Touch (10 ml) Heb jij nog geen account, lees dan de voordelen in de link.Jij wil toch ook graag cadeautjes?

Lees meer »