✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

doTERRA | maart

Hierbij de doterra aanbiedingen en Beauty Within tips voor de maand maart


Samen met mijn collega Thorston Weiss heb ik geregeld dat je in Purmerend op zaterdag 15 April deze unieke iTOVi scan kan beleven en kan ontdekken welke etherische oliën op dit moment bij jou lichaam en gemoedstoestand aansluiten.

 

Heb je ooit iets gehoord over dit mooie kleine bioresonantie apparaatje van iTOVi?

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Op basis van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.


Home Essentials Aanbieding

Start in maart met de home essentials kit en de online cursus gratis. In de cursus leer je alles over 18 verschillende basisoliën en hoe je ze op de juiste manier kunt mengen. Ook leer je hoe je diffusermixen kunt maken en krijg je een module over huidverzorging en koken met etherische oliën. Kortom, na deze cursus kun je direct zelf aan de slag met etherische oliën en hoef je je geen zorgen te maken of je het wel goed doet


*de Beauty Within aanbieding geldt in maart ’23. Alleen voor nieuwe klanten die nog niet eerder een doterra account hebben gehad.

 


Online doterra Event

Heb je je al aangemeld voor de springtour met toffe workshops over het gebruik en etherische oliën?  Op het programma staat onder meer een toffe presentatie over "de innerlijke lenteschoonmaak" en we laten je kennis maken met onze nieuwste producten. Verder is er een toffe koffietafel-workshop met leuke toepassingen. En voor de zakelijke klanten of mensen die interesse hebben presenteren we de splinternieuwe Nederlandse business guide.

DONDERDAG 9 MAART 2023 19:30 TOT 22:00

Meld je aan en doe mee met de give-away.


Aandacht voor jouw spieren en meer!

De ideale lente zelfzorg aanbieding!!! Maak snel gebruik van deze super aanbieding.

 • Nieuwe CP+ Softgels: nieuw in europa !!! eindelijk met Copaiba etherische olie. Bekijk onderaan de info op YouTube of de slides over copaiba.
 • Extra in deze set De nieuwe dōTERRA abōde™ etherische olie.

 

 • De heerlijke bloemige dōTERRA Citrus Bloom™ Body Wash.


*Bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Ik heb met deze springset een ideale spieren set gemaakt waarbij je je lidmaatschap gratis krijgt! Je krijgt via Beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer
....


Natuurlijk Parfum!

Ga mee op vakantie naar Brazilië met deze fantastische geur en geniet van een waanzinnige korting van 20% op Sol N°3. De geur van Sol N°3 is geïnspireerd op de stralende zonneschijn, zoete citrusboomgaarden en geurige bloemen van Brazilië. Het is een lichte en exotische mix van Rode Mandarijn, Sandelhout en Davana, en Vanille Absolute.


*dit heerlijke parfum bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Stel je eigen set samen en bestel dit heerlijke parfum mee! Je krijgt via Beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer...


Haarverzorging: Puur natuur!!!

verkrijgbaar als set en individueel. Alleen eenvoudige, schone ingrediënten uit de natuur o.a. quinoa-eiwit, sheaboter, kokosolie en essentiële oliën.

 • dōTERRA™ Protecting Shampoo: Veilig voor gekleurd haar, dagelijks te gebruiken om onzuiverheden en vuil te verwijderen.
 • dōTERRA™ Daily Conditioner: Maakt het haar zacht, klitvrij het en geeft het een verzorgd gevoel.
 • dōTERRA™ Leave-In Conditioner: Houdt vocht vast, fijn tegen klitten en helpt het zacht te maken en te beschermen voor het stylen.


*Bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Je krijgt via Beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer....


De oplaadbare Roam Diffuser is terug!

Yes! Deze super handige oplaadbare kanjer is terug! Je kunt hem handig over al in je huis en op kantoor gebruiken. Of neem hem mee op reis!

De polystone bovenkant maakt de diffuser super stijlvol en duurzaam. Het is een echte eye catcher en het design past in iedere inrichting.


*Bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Combineer deze roam met je favoriete olie ! Je krijgt via beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer...


Magestic Lore (m/v)

Ontdek de krachtige geur van Majestic Lore Parfum: een unieke doTERRA-original geïnspireerd op de naaldbossen en flora van Canada. Een klassieke en verfijnde geur voor mannen en vrouwen.De mix van Certified Pure Tested Grade CPTG™ Black Spruce, Balsam Fir en andere houtachtige etherische oliën worden gecombineerd met de frisheid van bergamot

 • Black Spruce : ontspanning kalmte en helderheid.
 • Balsam Fir rustgevend en grondend hebben, Bergamot zelvertrouwen


*Bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Combineer deze heerlijke geur met de Malawa Set of andere favorieten! Je krijgt via Beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer....


Malawa Bath Bar & Handcrème

Vier Internationale Vrouwendag ons op 8 maart! Bestel op tijd deze limited edition producten, voor een vriendin, buurvrouw, tante of andere fantastische vrouw in jouw omgeving. Deze heerlijke zeep en handcrème bevatten Naio-hout en Hawaïaans Sandelhout.


*Bestel je direct bij doterra via de link hieronder. Haal weg wat je niet nodig hebt op voeg makkelijk je andere producten toe. Combineer deze Malawa Set met je favorieten zoals de rub, tandpasta, shampoo of wild orange! Je krijgt via Beauty Within ook alle extra’s die bij een account horen zoals uitleg, tips en informatie en nog veel meer....


SPA Masque Peau Delicate

 • Heel fijn zacht blijvend kalmerend masker

 • Wordt helemaal opgenomen door de huid

 • Werkt super als je te lang in het zonnetje hebt gezeten

 • Denk ook aan de mannen met een kalend hoofd

 • verzachtend en koelend

Maart tips: Bekijk YouTube 

of de slides van Leanne & Tanja

Als je vragen hebt, kan je me altijd via de mail of met een appje bereiken. De telefoon staat regelmatig uit, omdat ik dan bezig ben in de schoonheidssalon. 

 

Groetjes Erna

 

https://shoppingcontent.googleapis.com/content/v2.1/[MERCHANTID]/products?key=[YOUR_API_KEY] HTTP/1.1

Authorization: Bearer [YOUR_ACCESS_TOKEN]
Accept: application/json