Home » Uw huid weer in conditie

UW HUID WEER IN CONDITIE! 

 

Verschillende omstandigheden beïnvloeden de huidconditie zoals stress, vermoeidheid, weersomstandigheden en voeding. Deze omstandigheden zijn wisselend. De behandelingen en je huidverzorging gaan we samen daarop aanpassen. S.P.A. heeft geen standaard gezichtsbehandelingen, iedere behandeling wordt voor jouw op maat gemaakt afhankelijk van de conditie en jouw wensen voor je huid.

Tijdens de behandeling in de schoonheidssalon wordt de huid gereinigd en ontdaan van e.v.t. verstopte poriën en gerstekorrels. Na deze reiniging gaan we de huid voeden met de werkzame stoffen die we in het behandelplan voor jouw huid hebben besproken.  

Wil je graag een ontspannende massage, maak dan uw keuze voor de Beauty Relax of de maar liefst 120 minuten durende Beauty Special Relax behandeling. Keuze voor bv. de Kobido facelift kan je maken, als je de veroudering wil afremmen. 

Maak een afspraak om kennis te maken met S.P.A. en ontdek de voordelen voor jouw huid, met een 100% natuur zuivere huidverzorging van S.P.A.