✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

 

 

In de zomer en winter zijn je lippen vaak droger.

De huid van de lippen heeft geen talgkliertjes waardoor ze een vetlaagje missen. 

Waardoor drogen je lippen sneller uit?
- te weinig drinken
- droge warme lucht
- de zon
- heel koud weer
- je lippen nat maken 
- wintersport

Er bestaan verschillende lipverzorgende producten, maar ook lip kleurende producten. Ik heb er even een paar voor je uitgelicht.


ZAO lipscrub, breng je aan op de lippen. Laat je even intrekken en daarna je lippen even over elkaar wrijven. Dan voel je de scrub deeltjes over de lippen gaan. Even afnemen met een vochtig watje met een beetje gezichtslotion. Dit verwijderd de dode huidcellen en de eventuele velletjes van de lippen. (trek nooit aan deze velletjes, dit maakt de huid alleen maar harder)

SPA lip balm, is een crème die zuinig in gebruik is. je kan hem zo vaak aanbrengen als je wilt. Preventief, maar ook als je al wondjes aan de lippen hebt. Hij beschermt je lippen tegen uitdrogen, infecties en hersteld de huid die stuk is. 


ZAO lipbalm, is een lipverzorger in een stick. Deze kan je alleen aanbrengen voor de verzorging, maar ook onder je lipstick voor extra comfort.

Al deze producten bevatten géén parabenen, minerale olie of paraffine.

Provida heeft een glanzende transparante lipgloss in een potje. Verzorgend door de jojoba-, amandelolie en sheabutter. Met een vleugje pepermunt. Als je make-up gebruikt met minerale poeder, kan je deze gemakkelijk mengen. Hierdoor maak je een eigen lipgloss kleur.