✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Mijn ervaring met Creme's.
                                                                                                                                       Meer dan 15 jaar heb ik in de drogisterij en parfumerie gewerkt en er zijn zoveel verschillende merken crèmes, speciaal voor iedere huid een ander potje crème. En hoe ouder je wordt (hoe meer de crème voor je gaat doen, zeggen ze) hoe duurder het potje met inhoud wordt. Vele heb ik er mogen uitproberen, want een nieuw product werd met een mooie training ondersteund. Zodat je met veel enthousiasme de crème aan de klant ging aanbieden.

 

Zelf was ik altijd al meer betrokken bij de natuurlijke merken. Helaas zaten er dan wel synthetische houdbaarheids-stoffen in. De merken met de termen van liposomen en nano technologie vond ik altijd al wat minder, want wat is dat stofje behalve een transportmiddel? Waar blijft het in mijn huid? Ruimt mijn lichaam het transporteerdertje dan op? De antwoorden waren daarop meestal vaag en ontwijkend. Nu weten we dat deze nano-deeltjes zelfs in de moedermelk worden teruggevonden. Over de veiligheid zijn de meningen nog steeds verdeeld.

 

Gelukkig heb ik nu twee firma’s gevonden die net zo nadenken over huidverzorging en cosmetica als ik. Beide zijn natuurlijk, daar waar mogelijk biologisch en BIO & Demeter gecertificeerd.

 

De biologische producten worden dan ook anders geprijsd, is het een slecht jaar geweest voor de gewassen....dan worden de producten ook vaak iets duurder. Als ‘t onbetaalbaar wordt, gaan ze over op natuurlijke producten.  De prijs per crème is ook verschillend, maar niet hoe meer rimpels hoe duurder het product. De werkzame ingrediënten voor de huidklacht of huidwens bepalen de productprijs. Dit jaar zijn de prijzen van mijn merken SPA en Les Gavots iets omhoog gegaan. Hierdoor zijn de producten en de behandelingen iets gestegen in prijs.

Kwam u altijd voor de Beauty Sensitive behandeling...deze is ongewijzigd gebleven.

 

Deze producten hebben geen transport middelen nodig om dieper in de huid te komen. Ze zijn zo lichaamseigen (uit de natuur) dat op de plek waar ze nodig zijn hun werk gaan doen. Ze zijn zo zuiver dat ze ook in de bloedbaan worden terug gevonden.  Bij de producten van SPA kan ik deze mengen voor uw huid. Is hij nu meer vochtarm of wilt u de rode adertjes tegen gaan....dan stop ik dat voor uw huid in een potje. U en uw huid bepalen wat er nodig is ....

 

Als uw huid iets extra’s nodig heeft kan u tijdelijk een ampul, kuurolie of serum gebruiken om uw huid te herstellen. Heeft uw huid een langdurig of erfelijke probleem, dan maak ik gebruik van een TT. Deze pakt n.m.l ook het probleem van de huid aan. Denk dan aan couperose, eczeem maar ook lichamelijke klachten als artrose, keelontsteking.....enz.

 
Samen met deze kennis en mijn mooie veilige producten, kan ik voor uw wensen en die van uw huid een goed advies geven. En u van een fijne crème speciaal voor uw huid laten ervaren.