Probleem nagels?

Heb je een scheurtje in de natuurlijke nagel, dat kan bij schoonheidssalon Beauty Within dmv zijde op je eigen nagel hersteld worden. Daar zie je helemaal niets van.

Worden je nagels ook niet lang of scheuren ze dan alweer? Probeer dan eens een proefnagel met Biosculpture nagelgel. Deze is dun, flexibel en ziet eruit alsof je de nagels gelakt hebt. Kan natuurlijk ook in een transparante gel.

Blijft bij jou de acryl, gel of gellak ook niet zitten en laat deze voortijdig los? Probeer dan eens een proefnagel met Biosculpturegel.

Wist je dat nagels dorst kunnen hebben?

Zeep, nagellakremover, allesreinigers.... Doordat je met de nagels in allerlei uitdrogende middeltjes zit kunnen ze uitdrogen. Een droge nagel ziet er dof uit en is ribbelig. Naarmate we ouder worden, wordt de bloeddoorstroming minder. Hierdoor ook de vochtinbreng en de groeisnelheid. Vocht is nodig voor de flexibiliteit van de nagel. Net als een blaadje aan de boom kan alle kanten op bewegen,  eenmaal uitgedroogd op de grond verpulveren ze al als je ze aanraakt.

Vitamine Dose versterkt, voedt en bevochtigt de uitgedroogde zwakke nagels

  • ginsengwortel extract, bron van vitamine B  wat essentieel voor de keratine structuur en de groei
  • blad extract van witte thee, bevat vit. C stimuleert de lichaamsfuncties
  • hammamelis extract bevat veel vitamine P , deze bevorderd de doorbloeding

Gebruik: breng het op en rondom de nagel op de nagelriemen aan.


Nagelriemolie

Nagelriemolie is o.a. samengesteld uit amandelolie, jojoba-olie, avocado-olie en vitamine E. Het is belangrijk voor de dagelijkse hydratatie en bescherming van de natuurlijke nagel. (maar ook voor kunstnagels)  De nagelriemen geven de nagelwortel bescherming, ze zijn zeer kwetsbaar.  Dit is mede de reden, dat je ze nooit mag wegknippen, dan geven ze geen bescherming meer.

De nagelriemen zorgvuldig hydrateren en voeden, voorkomt uitdroging en vervelende pijnlijke velletjes. 

 

Gebruik: 2x per dag op de nagelriemen.


Executive Base

Bevat een essentieel aminozuur dat nodig is voor de keratine van de nagel. Speciaal voor de gespleten en beschadigde nagel bv. door vijlen. Om de nagel weer te verstevigen en te voeden gebruikt u dit product.

Gebruik: in een kuur.