✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Welke make-up laat je stralen?

Make-up kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Door je gezicht op de sterke punten te benadrukken kan je er gezonder en stralender eruit zien. Maar is het je wel eens opgevallen dat make-up je ook jaren ouder kan laten lijken? Helaas is dit vaak door verkeerd gebruik van make-up.

Voor jou een aantal tips om te stralen!

Gebruik je teveel foundation??

Alles eerst moet je de juiste kleur zien te vinden, te donker maakt ouder. Gebruik je teveel, dan zie je nog meer lijntjes en rimpels. Gebruik een verhelderende basis, die bevat vaak rozen of zalm kleurige pigmenten of een satijnen glans. Dit noemen ze vaak een primer. Hoe dunner jouw foundation, hoe mooier het resultaat.

Kringen onder je ogen....
Door slecht te slapen, veel achter de computer zitten of door erfelijkheid.
Ook hier is het de kunst de juiste kleur te vinden, helaas kan dit per kring en vlekje verschillend zijn.
Breng het ook niet te dik aan, dan valt het nog meer op. Met een kloppende touch heb je het mooiste resultaat.

Kies zachtroze of perzik kleurtjes en zeg dag tegen donkere en felle kleuren blush. Door de blusher echt een heel klein beetje hoger te zetten en niet te niet te dicht op de neus met de kwast te eindigen ... krijg je een liftend effect. Breng een subtiel met een zachte highliter een glansje aan de bovenkant van je blush.
of vraag eens naar de 3 aanbreng techniek, misschien is het iets voor jou gezichtsvorm.

Donkere kleuren laten je er vermoeid en ouder uitzien. Hoe lichter, hoe frisser...hoe matter ..hoe minder lijntjes je ziet. Dus alleen iets donkerdere tinten op de buitenste ooghoek.

Teveel of op de verkeerde plek een eyeliner of potloodje plaatsen geeft een donkere blik. Maak een kleine > in de hoekjes tot waar de kleur van je oog begint. Dit geeft het meest “open” effect. Plaats ook geen donker lijntje in je oog. Doe je dit met wit, dan geeft het een frisse en helder blik.

TIP: doe bv. over een grijs oogpotlood een beetje blauwe oogschaduw, dan blijft het beter zitten, maar geeft ook een heel ander effect.

 

Subtiel een klein beetje mascara op de onderste wimpers geeft je ogen meer expressie. Teveel mascara daarentegen trekt de aandacht van je pupil naar je wimperrand en… naar de lijntjes en rimpels rondom je ogen.

Te gek??

Ja, ik vind dit te gek. Mijn man een stuk minder ...  Hahaha.
Lipstick kan wonderen doen voor je uitstraling. Deze zomer mag je gerust experimenteren met rijke, donkere kleuren. Maar denk erom … wanneer je lippen van nature vrij dun zijn, dan is het verstandiger deze donkere kleuren te laten liggen. Donkere kleuren doen namelijk je lippen nog smaller ogen.

Als je heel subtiel een wit lijntje of highlight glansje in de Cupido boog maakt, geeft dat een groter makend effect.

Drop lijntje??

Het aanzetten van je lipcontour met een lippotlood doet je lippen voller lijken, ziet er strakker uit en aantrekkelijker! Helaas vervaagd de lipstick sneller dan je lippotlood, waardoor je het "drop" lijntje krijgt. Werk met een penseel de harde lijn uit naar de binnenkant van de lippen. Of voor een langere, drogere houdbaarheid, breng hem over de hele lippen aan.

Te mat of teveel glans??

Poeder moet je nooit teveel gebruiken, less is more. Gebruik een klein beetje mineraal poeder om de glans van je T-zone weg te werken. Vermijd daarbij het aanbrengen van teveel poeder rondom je ogen., dit benadrukt alleen maar meer de fijne lijntjes. Het geeft een te droog effect, terwijl je juist een jeugdige glow wil.
De makkelijkste is een translucent, een kleur die transparant is en voor alle seizoenen gebruikt kan worden.

Streng of liever vriendelijk?

Donkere en prominente wenkbrauwen geven je een strenge look, die je ouder doet lijken. Door een tint lichter te gebruiken dan je natuurlijke kleur, krijg je een zachter effect. Gebruik je een wenkbrauwpoeder, dan zal dit er ook zachter (afhankelijk vd kleur) uitzien dan met een potlood.

Succes met alle tips!

Categorieën:

Producten, ZAO make-up, make-up foto's, make-up filmpjes

 

Tags:

#makeup #cosmetica #cosmetics #schoonheidssalonpurmerend #zao #zaomakeup #beautywithinpurmerend  #vegan #dierproefvrij #bamboo #foundation #lipstick #mascara #oogschaduw #gloss #lipgloss #lipscrub #blush #eyeliner # potlood #concealer #Primer #eyeprimer #nagellak #glow #glanspoeder #beautywithinpurmerend #beautybyerna #beautyskincare