Verven wimpers en/of wenkbrauwen Tijdens behandeling Alleen
Epileren 14,- 20.-
Epileren & verven wenkbrauwen 23.- 29,-
Verven wenkbrauwen 13.- 20.-
Verven wimpers 13.- 20.-
Verven wimpers & verven wenkbrauwen 23.- 29,-

Alles wat je moet weten over het verven van wimpers & wenkbrauwen.


Het verven van wimpers & wenkbrauwen is een populaire behandeling om de natuurlijke kleur van de wimpers en wenkbrauwen te versterken. Maar wat houdt deze behandeling precies in en waar moet je rekening mee houden? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het verven van wimpers & wenkbrauwen.

Wat is het verven van wimpers & wenkbrauwen?
Het verven van wimpers & wenkbrauwen is een behandeling waarbij een semi-permanente verf wordt aangebracht op de wimpers en/of wenkbrauwen. De verf blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten en vervaagt geleidelijk.

Voordelen van het verven van wimpers & wenkbrauwen.
Het verven van wimpers & wenkbrauwen biedt verschillende voordelen. Het geeft de wimpers en wenkbrauwen meer definitie en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de verf worden de wimpers en wenkbrauwen ook optisch voller en langer. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met lichte wimpers en/of wenkbrauwen. Daarnaast is het een goede optie voor mensen met een drukke levensstijl, omdat het verven van wimpers & wenkbrauwen de dagelijkse make-uproutine kan verkorten.

Hoe verloopt de behandeling?
Voordat de behandeling begint, beoordeel ik eerst je huidtype en haartype en we kijken welke kleur het beste bij jouw wimpers en wenkbrauwen past. Vervolgens worden de wimpers en wenkbrauwen gereinigd om eventuele resten van make-up en vuil te verwijderen. Daarna wordt er een speciale crème aangebracht om de huid rondom de wimpers en wenkbrauwen te beschermen. Vervolgens wordt de verf met een speciaal borsteltje aangebracht op de wimpers en/of wenkbrauwen. De verf moet ongeveer 10 minuten intrekken, afhankelijk van het gewenste resultaat. Na het intrekken wordt de verf verwijderd en is de behandeling voltooid.


Niet doen na de behandeling

Het is belangrijk om de wimpers en wenkbrauwen goed te verzorgen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling contact met water, zonlicht, sauna en het gebruik van make-up rondom de ogen. Gebruik 12-24 uur geen (wenkbrauw)mascara op de wimpers en/of wenkbrauwen. Dit kan namelijk leiden tot irritatie van de huid.

Conclusie
Het verven van wimpers & wenkbrauwen kan een geweldige optie zijn voor mensen die hun natuurlijke uitstraling willen verbeteren.

Je kan je wenkbrauwen ook eenvoudig "bij werken" met het wenkbrauwpotlood van ZAO of met het mooie wenkbrauwpoeder. Vraag mij gerust om advies.#SCHOONHEIDSSALON