✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Tekorten vitaminen & mineralen ?

Als het goed is haal je de vitamines, mineralen en omega vetzuren uit je (biologische) eten. Helaas is de bodem waarop onze groente en fruit wordt geteeld behoorlijk uitgeput. Hierdoor zouden er tekorten kunnen ontstaan, omdat we niet voldoende uit onze voeding kunnen halen. Ook kunnen verslavingen(suiker, koffie, alcohol, tussendoor snacken) veroorzaken dat we meer vitamines, mineralen en vetzuren nodig hebben om gezond te blijven.

Lees meer »

Yarrow Pom

Yarrow Pom is een mix van etherische olie van duizendblad en koudgeperste granaatappelzaadolie. Zo ontwikkeld om de factoren van de huidveroudering te verminderen en vitaliteit en algemeen welzijn bevorderen. Hij reguleert op natuurlijke wijze de beschermende functie van het lichaam en activeert de  huid beschermende eiwitten. (remt de enzymen die de elasticiteit en collageen afbreken) met als bijkomend voordeel dat het de productie van collageen bevordert.

Lees meer »

Alpha CRS - LLV

Elke dag worden onze lichaamscellen aangevallen door vrije radicalen die hen beschadigen. Alpha CRS + bestrijdt dit, en bevordert de algehele cellulaire gezondheid. Om deze reden is  Alpha CRS + ook bekend als de cellulaire energie en levensduur mix. 

Lees meer »

xEO MEGA - LLV

xEO Mega bevat essentiële vetzuren, deze kan ons lichaam niet zelf aan maken en moeten dus via onze voeding binnen krijgen. Deze essentiële vetzuren geven een ondersteuning aan de immuun functie en andere cruciale lichaamsprocessen. Gezonde vetten hebben veel gezondheidsvoordelen. Vetten zoals omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde en gehydrateerde huid waarbij rimpels minder diep lijken. Ze zitten voornamelijk in vis, lijnzaadolie, chiazaad, walnoten en algen. Omega 3 zijn vetzuren die je huid gehydrateerd en soepel houden. Ze kalmeren de huid en kunnen ontstekingen remmen. Zijn dit niet de voedingsstoffen die jij regelmatig eet, dan is een supplement mogelijk een aanvulling op je voedingspatroon.

Lees meer »

Bone nutrient

Zo tussen de 20 en 30 heb je de maximale botdichtheid bereikt. Voeding die rijk is aan vitamine en mineralen ondersteunen deze opbouw. 

Lees meer »