Aging van de lippen ?

Wat doet aging voor jouw lippen en de huid daaromheen?

 

  • de doorbloeding wordt minder, waardoor je kleur van de lippen afneemt
  • door de afnemende doorbloeding, wordt ook het volume minder en dus ook je liplijn
  • aging, betekent ook minder volume door de afname collageen dit zijn de vullers van jouw huid
  • jouw gezicht heeft naar mate je ouder wordt ook last van botverlies, waardoor je gezicht meer invalt en dus hiermee ook rondom je mond

 

 


Waardoor drogen je lippen sneller uit?


De lippen hebben zelf geen talgklieren, waardoor ze een vettig laagje missen. 

  • te weinig drinken
  • droge warme lucht
  • de zon
  • heel koud weer
  • je lippen nat maken 

ZAO lipscrub
Breng je aan op de lippen Laat je even intrekken en daarna je lippen even over elkaar wrijven. Dan voel je de scrub deeltjes (biologische rijstpoeder) over de lippen gaan. Even afnemen met een vochtig watje met een beetje gezichtslotion. Dit verwijderd de dode huidcellen en de eventuele velletjes van de lippen. (trek nooit aan deze velletjes, dit maakt de huid alleen maar harder) 

100% natuurlijke ingrediënten, biologisch en vegan


ZAO lipbalm stick

ZAO lipbalm, is een lipverzorger in een stick. Hij is rijk aan olijf plantaardige squaleen ze geven je lippen dírect een soepelere uitstraling. Deze is eigenlijk vrij simpel: fijne lijntjes komen meer tot uiting op droge, uitgedroogde lippen. Door je lippen te voorzien van langdurige vochtinbrenging, verzacht je de tekenen van veroudering.
Rijk aan biologische kokosolie en biologische shea boter die de gesprongen of beschadigde lippen voeden, beschermen en herstellen. Door de perfecte textuur is het erg eenvoudig toe te passen. ​je kan de stick alleen aanbrengen voor de verzorging, maar ook onder je lipstick voor extra comfort.Zao Lip care oil
Hydrateert en verzacht de lippen dankzij de 100% plantaardige samenstelling die rijk is aan biologische arganolie, biologische avocado olie en biologische shea boter. Die zijn bekend om hun voedende, verzachtende en regenererende eigenschappen.Lip plumping gloss

Breng deze lipgloss aan voor mooie volle lippen. Hij geeft een licht tintelend gevoel, wat na 1 minuut ongeveer afneemd. Breng hem ook op de liplijn aan voor een vollere look.

 

Buccale Massage

De Buccale massage is een massage die deels vanuit de binnenkant van de mond met handschoenen aan wordt gedaan. Het is een zqchte massage die de spieren ontspand en de lijntjes en rimpels verzachten.

 

Cold Plasma

Met het dr Platon - cold plasma apparaat maak je de huid toegankelijk voor als werkstoffen die daarna aangebracht worden. Door de combinatie van de super opname van een ampul, serum of booster en de vernieuwde werking op de huid van de cold plasma werking op de cellen geeft het de huid een prachtige uitstraling.