Liftende Oog sheets

Rosy drop Stretch Sheets eye patches zijn een innovatief product op het gebied van huidverzorging. De patches zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de gevoelige delen van de huid, zoals onder de ogen, neuslippenplooi en andere rimpels. Het product bevat rijke en volle werkstoffen, waaronder rozenolie, die helpen om de huid te verstevigen en te hydrateren.

De rozenolie in de pads heeft bewezen voordelen voor de huid en kan helpen om de huidtextuur te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen. Het masker zorgt ervoor dat de huid elke keer dat het gebruikt wordt verjongd en verfrist aanvoelt.

Het product is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden om de huid te verzorgen onder de ogen, neuslippenplooi en andere rimpels. De patches zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen gebruikt worden als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

In het kort is Rosy drop Stretch Sheets eye patches een uniek en innovatief product dat rijke werkstoffen bevat die de huid hydrateren en verstevigen, terwijl het tegelijkertijd helpt om de huidtextuur te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om de huid te verzorgen onder de ogen, neuslippenplooi en andere rimpels.

STAP1
Gebruik de oogpatches na de gezichtsreiniger en de toner. Haal één sheet per keer uit de verpakking met het bijgeleverde pincet. Plaats een sheet onder een oog en houd het daar met één hand vast. Probeer het gleufje van de sheet aan te passen aan het buitenste deel van het oog. Plak het velletje vervolgens met een andere hand onder het oog.

STAP 2
Laat de patches 10 minuten intrekken in uw huid.

STAP 3
Na 10 minuten gebruik je de pads ook op uw neuslippen plooi. Plaats de uitsnede van de pleister aan de rand van het neusgat en houd hem met één hand vast. Plak vervolgens de pleister langs de lachlijn. Haal de pads er na 10 minuten af. Hydrateer de huid.