Microneedling versus nano needling

Trend ? Doel
Populariteit van Nano Needling Een steeds populairdere methode voor zachte maar effectieve huidbehandelingen
Niet-Invasieve Procedure Aantrekkelijk voor iemand die minimale hersteltijd en ongemak zoekt
Opname producten Zeer effectief in het verhogen van de opname van huidverzorgingsproducten
Geschikt voor Verschillende Huidtypes Veilig voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

 

 

Ontdek de Revolutionaire Wereld van Nano Needling: 

In het continu evoluerende landschap van huidverzorging, heeft nano needling zich ontpopt als een uitmuntende techniek, bekend om zijn zachte aanpak en indrukwekkende resultaten. Terwijl we dieper ingaan op de specificaties van deze innovatieve procedure, is het essentieel om te overwegen hoe deze aansluit bij onze huidbehoeften en de vooruitgang in huidverzorgingstechnologie.


Wat is Nano Needling?

Nano needling, een minder invasieve variant van microneedling, gebruikt een microneedling pen uitgerust met een nano needling cartridge. Deze cartridge, in tegenstelling tot de microneedling versie, bestaat uit de afgeronde naalden die slechts tot een diepte van 0,25 mm in de huid doordringen. Deze minimale diepte maakt nano needling tot een zachtere optie, ideaal voor het stimuleren van de huid en van de celvernieuwing.

Hoe Werkt Nano Needling?

De procedure omvat het creëren van duizenden nano kanalen in de huid. Deze kanalen zorgen voor een veel betere de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor deze dieper kunnen doordringen en effectiever zijn.

Voordelen van Nano Needling

Nano needling wordt geprezen om zijn vermogen om de huidskleur en -textuur te verbeteren, de zichtbaarheid van vergrote poriën te verminderen en fijne lijntjes te verzachten. Het is vooral effectief rondom gevoelige gebieden zoals de ogen en lippen. De techniek helpt ook bij het verminderen van pigmentatie en bevordert een toename in gladheid en hydratatie van de huid.


Samen met Andere Behandelingen

Nano needling kan effectief worden gecombineerd met diverse gezichtsbehandelingen, peelings en maskers voor een holistische benadering van huidverzorging.


Het Nano Needling Proces

De behandeling omvat een specifiek protocol, te beginnen met de voorbereiding van de huid, gevolgd door de zachte toepassing van het nano needling-apparaat. Nazorg is cruciaal om de voordelen te maximaliseren en de huidgezondheid te behouden.


Geschikte Serums en Producten

Bij het kiezen voor nano needling is de selectie van de juiste serums essentieel. Hyaluronzuur en vitamine C serums worden sterk aanbevolen vanwege hun hydraterende en verhelderende eigenschappen. Serums met peptiden ondersteunen de versteviging van de huid. Ze werken synergetisch samen met het nano needling proces om de huid te voeden en te verjongen.


Nano Needling vs. Microneedling

Hoewel zowel nano needling als microneedling gebruik maken van een skin needling pen, verschillen ze aanzienlijk in hun aanpak. Microneedling dringt dieper door in de dermis, waardoor het geschikt is voor intensievere huidproblemen. In tegenstelling tot microneedling, richt nano needling zich op de epidermis, voor een zachtere behandeling.


Ideale Kandidaten voor Nano Needling

Gezien de niet-invasieve aard is nano needling geschikt voor een breed scala aan huidtypen, met name voor degenen met een gevoelige huid of die op zoek zijn naar een zachte maar effectieve methode voor huidverjonging.

 

Frequentie van Behandelingen

Nano needling kan vaker worden uitgevoerd dan microneedling, doorgaans tussen de 2 tot 6 weken. Deze hoogte van de frequentie is afhankelijk van de hersteltijd van de huid. 


Het kiezen van de juiste Nano Needling Behandeling

Kies voor een professionele nano needling behandeling waarbij een veilige en effectieve behandeling wordt gegarandeerd, afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Lees meer over de behandelingen hier.


Nano Needling en Huidtype Analyse

Het begrijpen van uw huidtype is van vitaal belang voor het maximaliseren van de voordelen van nano needling. Beauty Within biedt een gedetailleerde huidtype analyse, waardoor u de meest geschikte behandelingen en producten kunt kiezen. Doe onze huidtype test hier.