Een gevoelige huid? Reinigen?

Jouw gevoelige huid reinigen?

Een van de balangrijkste stappen voor je huid is reinigen in jouw huidverzorgings ritueel. Er wordt nog te vaak gereinigd met te agressieve producten, want dan is het echt schoon wordt er dan gezegd. Maar dat "schone" gevoel betekent eigenlijk dat je huid beschermende laagje is aangetast. Hij voelt droog en trekkerig aan. Maar wat is dan een goede reiniging voor jouw huid?

Gebruik producten uit mijn salon bv.een milde facewash of voor de droog neigende huid een reinigingsolie. Gebruik je makeup? Reinig je ogen dan eerst met een oogremover en daarna met een milk. Daarna gebruik je een zachte lotion om je huid na te reinigen en je huid pH neutraal te maken. Voordeel is dat je crème daarna veel beter wordt opgenomen, dus minder gebruikt.

Hetzelfde geld natuurlijk voor de huid voor je lichaam. Gebruik milde producten op natuurlijke basis, zonder toegevoegde parfums (natuurlijke aroma's mag wel).

Wil je weten welke stoffen er beter niet in jouw huidverzorging kunnen zitten. ....klik dan op de link bit.ly/BW-slechte-stoffen

Je snapt dat in mijn salon alleen maar natuurlijke en verzorgende ingrediënten in de producten zitten. Maak je een afspraak en kom de producten op je huid ervaren?