Kobido Facelift Massage

Wat is Kobido massage ?

Kobido is Japans voor “de weg v/d schoonheid”. Deze traditionele Japanse gezichtsbehandeling is al eeuwenoud en heeft net als Shiatsu zijn roots in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Lees meer over de kobido gezichtsmassage en waarom het zo goed werkt


Wat doet een Japanse gezichtsmassage voor je huid

De Japanse gezichtsmassage is een natuurlijke facelift door een diepwerkende gezichtsmassage.  De kobido gezichtsmassage geeft de huid zijn balans terug door een combinatie van druk-punten op de meridianen. De bindweefsel gezichtsmassage zorgt ervoor dat je huid compacter aan voelt en geeft een fijne glow

Japanse facelift massage?

Een facelift maar dan zonder operatie. De kobido gezichtsmassage is niet pijnlijk. Hij geeft jouw een goede doorbloeding en ondersteund de vernieuwing van de huid, waardoor je huid nieuw bindweefsel aanmaakt. Het geeft jouw huid een steviger gevoel.

Hoe vaak moet je de kobido gezichtsmassage doen voor een goed effect?

Deze Kobido gezichtsmassage doe ik in de schoonheidssalon. Voor het face liftend effect raad ik je aan om in het begin een aantal behandelingen achter elkaar te boeken (kuur). Graag geef ik je advies over het aantal behandelingen dat nodig is voor jouw huid. Dit is natuurlijk afhankelijk van je leeftijd, je onderhuids collageen en nog een aantal factoren. Je ziet na de 1e behandeling direct effect maar het beste effect heb je over het algemeen bij 5 behandelingen in 5 weken.

Bij 5 behandelingen (minimaal 5 behandelingen in 5 weken) of meer, krijgt je een korting van 10% op de massagekuur. Wanneer het beoogde resultaat is behaald is het raadzaam om 1 keer per 6 weken terug te komen.

 

1) Om jouw huid te ondersteunen kan ik je thuismassage techniek aanleren. Ik leer jou in een uur diverse massage technieken om het liftende effect vast te houden. Deze geleerde massage kun zelf thuis doen door wekelijks 15-20 minuten te masseren en je behoud zo het effect van de natuurlijke facelift.

Kies een van de onderstaande behandelingen bij Beauty Within in Purmerend:

2) De losse facelift massage kost €58,00 (boek hier je afspraak)

Je kunt ook een gezichtsbehandeling met kobido gezichtsmassage bij mij boeken.


3) Beauty & Face Lift Massage  90,00

4) Beauty Anti-Age & Face Lift Massage  105,00

Deze twee bovenstaande behandelingen bevatten ook deze Kobido bindweefsel gezichtsmassage.

 

Datum naar keuze zoeken, klik op vandaag en kijk verder.