✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

 

Een stralende en gezonde huid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën

 

 

Ben je op zoek naar een deskundige cursus voor huidverzorging? 

Start 1 mei 2023

 

Zoek niet verder dan onze cursus over etherische olie en gezichtsverzorging, samengesteld door Erna Eeken, natuurlijk schoonheidsspecialiste, en Léanne Lovink, een doTERRA Essential Oil Specialist.

 

Erna Eeken heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie en heeft duizenden klanten geholpen om een gezonde, stralende huid te krijgen. Léanne Lovink is een expert op het gebied van etherische oliën en heeft diepgaande kennis van de verschillende oliën en hun toepassingen voor gezondheid en welzijn.

 

In deze cursus delen Erna en Léanne hun kennis en ervaring om je te helpen de voordelen van etherische olie voor je huid te begrijpen en toe te passen. Je leert hoe je etherische olie kunt gebruiken om je huid te reinigen, hydrateren, kalmeren en beschermen, en hoe je het kunt aanpassen aan je specifieke huidtype en behoeften.


Of je nu een professional in de schoonheidsindustrie bent die op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te helpen, of gewoon op zoek bent naar een natuurlijke, effectieve manier om je huid te verzorgen, deze cursus is voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze cursus over etherische olie en gezichtsverzorging en ontdek hoe je een gezonde, stralende huid kunt krijgen met behulp van de kracht van etherische oliën.

 

Voordelen van de cursus

Kennis over etherische olie: Je zult uitgebreide kennis opdoen over verschillende soorten etherische oliën en hun toepassingen voor de huid. Dit stelt je in staat om betere keuzes te maken bij het kiezen van producten voor je huid.

 

Oplossen van specifieke huidproblemen: Onze cursus behandelt verschillende huidproblemen zoals puistjes, veroudering, droogheid en gevoeligheid en leert je hoe je etherische oliën kunt gebruiken om deze problemen op te lossen. Je zult leren welke etherische oliën het beste werken voor welk huidprobleem.

 

Aanpassing aan je eigen huidtype: Onze cursus leert je hoe je etherische oliën kunt aanpassen aan je eigen huidtype en -behoefte. Dit helpt je om een persoonlijkere en effectievere huidverzorgingsroutine te creëren.

 

Zelfgemaakte huidverzorgingsproducten: Je zult leren hoe je zelfgemaakte huidverzorgingsproducten kunt maken met etherische oliën, waardoor je volledige controle hebt over wat je op je huid aanbrengt en wat niet.

 

Gezondere, stralende huid: Door de kennis die je opdoet in deze cursus toe te passen, zul je in staat zijn om een gezondere, stralende huid te krijgen op een natuurlijke en effectieve manier. Je zult niet langer afhankelijk zijn van producten met schadelijke chemicaliën die je huid kunnen beschadigen. 

Cursus Inhoud

De cursus over etherische olie en gezichtsverzorging bestaat uit vier modules die zijn ontworpen om je te leren hoe je etherische olie kunt gebruiken om je huid te reinigen, hydrateren, hernieuwen en verstevigen. Hieronder volgt een overzicht van de modules en lessen die in de cursus worden behandeld.

 

 

Module 1: Reinigen

 • Wat zijn de voordelen van een goede reiniging voor de huid?
 • Verschillende soorten etherische oliën voor reiniging.
 • DIY-recepten en tips voor reiniging voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare reinigingsproducten met etherische oliën.

 

Module 2: Hydrateren

 • Waarom hydratatie belangrijk is voor een gezonde huid.
 • Verschillende soorten etherische oliën voor hydratatie.
 • DIY-recepten en tips voor hydratatie voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare hydraterende producten met etherische oliën.

 

Module 3: Hernieuwen

 • Wat is huidvernieuwing en waarom is het belangrijk?
 • Verschillende soorten etherische oliën voor huidvernieuwing.
 • DIY-recepten en tips voor huidvernieuwing voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare producten voor huidvernieuwing met etherische oliën.Module 4: Verstevigen

 • Waarom versteviging belangrijk is voor een gezonde huid.
 • Verschillende soorten etherische oliën voor versteviging.
 • DIY-recepten en tips voor versteviging voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare verstevigende producten met etherische oliën.

 

 

Je leert welke etherische oliën het meest effectief zijn voor verschillende huidtypen en -problemen. Je krijgt per module DIY-recepten en tips onderbouwd met theoretische kennis en kant-en-klare producten om uit te proberen. Het handige ebook met werkblad dat wordt meegeleverd, stelt je in staat om je eigen dagelijkse protocol uit te werken op basis van wat je in de cursus hebt geleerd.

 

Onze cursus bestaat uit vier online videolessen die op elk gewenst moment kunnen worden bekeken, zodat je ze kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het ebook is handig als naslagwerk en om het geleerde in de praktijk toe te passen.

 

* tot 100x of eind juni'23

* tot 100x of eind juni'23


Veel gestelde vragen

Heb ik gelijk toegang?

Ja zodra je hebt betaald heb je direct toegang. Je kunt direct starten en je krijg iedere week toegang tot de volgende module. Je kunt inloggen op met je email adres en het wachtwoord dat je krijgt toegezonden. 

Kan ik de video's terugkijken

Ja kunt alle video's op je eigen moment in de app op je tablet of op je telefoon terugkijken. Maar op de PC heb je ook gelijk een heel mooi overzicht zie je nog duidelijker je voortgang.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt gemakkelijk betalen met Ideal