Sint & Kerst cadeautjes...

CADEAU TIPS’s

 

In de maand december moeten Sint en Santer weer cadeau's bedenken.

 

🎁De oplaadbare pilot diffuser is nu vast in het assortiment. En je krijgt er wel het handige tasje bij. Kijk voor meer info op de blog van 2 December 2020.

 

🎁Vergeet jezelf niet dit jaar....Koop de ancient oils set voor jezelf.

”oude” oliën om jezelf geestelijk, emotioneel lichamelijk te

verwennen.

 

🎁Serenity Linnenspray helpt bij het creëren van een rustgevende en ontspannende omgeving, ideaal om te gebruiken voor het slapen gaan. Deze unieke Serenity spray helpt om een gevoel van rust en ontspanning te ervaren.

 

🎁De feestdagen zijn een tijd van familie, viering en vrede. De Holiday Peace essentiële olieblend bestaat uit de essentiële oliën van Siberian Fir, Douglas Fir, Himalaya Fir, Grapefruit, Frankincense en Vetiver. Heerlijk om in de sfeer van het feestdagenseizoen te komen

 

🎁doTERRA Holiday Joy - De warme, zoete geur van Holiday Joy creëert een gastvrije omgeving voor alle momenten tijdens de feestdagen. Dit gepatenteerde blend combineert Wilde Sinaasappel, Kaneel, Nootmuskaat en Kruidnagel met de frisse en luchtige geur van Siberische en Douglas Spar.

 

Let op!! Alleen de diffuser is vast in het assortiment, de overige op=op.

 

 

 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.