Wat Serenity caps voor mij betekende

Het is alweer een tijdje geleden...

Iedereen maakt wel eens iets heftigs  mee in zijn leven. Dat je denkt....hoe kom ik hier doorheen.

 

Bij mij gebeurde dat in 2018.

Mijn pa had zo'n pijn in zijn rug, dat ie op dat moment  niet meer kon omgaan met mijn dementerende mams. Voor haar heb ik toen een tijdelijke opvang kunnen regelen, 's morgens bracht ik haar weg. Een half uur later belde het ziekenhuis of we konden komen. De scan van mijn pa, toonde geen goede dingen, kanker op zijn bekken, rug en nek wervels. Met grote ups en vele downs was zijn keuze om niet verder te willen. Een dwarslaesie door een tumor in zijn nek hield dit ooit zo'n mega kwiek mannetje gekluisterd aan het bed. De datum was bekend....

Van mijn nichtje Leanne kreeg ik Serenity capsules ik en een roller gemaakt met Console toegestuurd. Ze zullen je helpen, zei ze lief.

Ik had een mooi huisje voor mams gevonden, bijna alles stond klaar. Morgen gaan we haar daar brengen. Een dag later.....

Onverwachts werd mijn moeder ziek, een griepje die er toen heerste werd er gedacht. 3 Uurtjes later werd ik gebeld, het gaat niet goed hoor....kan je komen? Mijn mams die al zware COPD had piepte met een zware longontsteking er tussenuit. 

 

Ze zijn ongeveer 10 weken uit elkaar geweest en na 10 dagen waren ze weer samen "boven".

 

Natuurlijk hebben er tranen over mijn wangen gevloeid en dat doen ze nog ....

 

Maar het was zo fijn om met deze twee mooie producten het zo rustig te hebben mogen doorlopen. De Serenity Capsules gaven mij nachten gevuld met rust en slaap. En overdag had ik een heel sereen gevoel. 

 

Bedankt doTERRA voor deze geweldige producten als Serenity en Console. Leanne bedankt dat je me ze hebt toegestuurd.

 

Ik gebruikte de Serenity capsule bij 't avond eten voor een weldadige nachtrust en voor de moeilijke dagen ook eentje overdag.

De Console roller, wanneer ik er behoefte aan had. Maar zeker wel 2x per dag.