Verwarmende bodyscrub

Verwarmende Body Scrub met Kruidnagel, Kaneel en Gember

Ben je op zoek naar een heerlijke body scrub die niet alleen je huid verzacht en verwent, maar ook een verwarmend effect heeft? Dan is deze zelfgemaakte body scrub met kruidnagel, kaneel, gember en etherische olie perfect voor jou. Door de toevoeging van gefractioneerde kokosolie en fijne witte tafelsuiker krijg je een scrub die niet alleen geweldig ruikt, maar ook wonderen verricht voor je huid. Laten we aan de slag gaan en deze verwarmende body scrub maken!

Ingrediënten:

  • 1/2 kopje gefractioneerde kokosolie
  • 1 kopje fijne witte tafelsuiker
  • 4 dr kruidnagel
  • 2-4 dr kaneel
  • 2-4 dr gember

Stap voor stap bereiding:

  1. Doe de kokosolie in een glazen schaal

  2. Voeg de suiker toe: Voeg de fijne witte tafelsuiker toe aan de kokosolie en meng goed totdat een egale massa ontstaat.

  3. Etherische olie toevoegen: Kaneel, kruidnagel of gemberolie passen perfect bij de kruidige geur van deze scrub. Meng goed om de olie gelijkmatig te verdelen.

  4. Opslaan en gebruiken: Giet het mengsel in een luchtdichte glazen pot en bewaar het op een koele, droge plaats. Gebruik de scrub 2-3 keer per week tijdens het douchen. Masseer zachtjes in op een vochtige huid en spoel daarna grondig af.

Deze verwarmende body scrub is niet alleen een traktatie voor je zintuigen, maar ook voor je huid. De combinatie van kruidnagel, kaneel en gember zal je lichaam verwarmen en je een heerlijk ontspannen gevoel geven. Geniet van een zijdezachte huid en een verkwikkende douche-ervaring met deze zelfgemaakte body scrub!