Green Sea Peel

De biologische green sea peel.

Wil je een huid die er na een behandeling direct fris en goed doorbloed uitziet? Verlang je naar een zo lang mogelijk jong uitziende en stralende huid? Ben je op zoek naar een schone en diep gezuiverde huid? En wil je dat pigmentvlekken en verkleuringen vervagen? Dan heb ik de oplossing voor jouw huid!

Ons nieuwe huidverzorgingsprogramma biedt een uitgebreide behandeling om jouw huid te verjongen en te laten stralen. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten kunnen we de volgende resultaten bereiken:

  1. Direct frisse en goed doorbloede huid: Onze behandelingen stimuleren de bloedcirculatie, waardoor je huid er direct frisser en levendiger uitziet. Door de verbeterde doorbloeding worden voedingsstoffen beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

  2. Langdurig jong uitziende en stralende huid: Onze huidverzorgingsroutine is ontworpen om de tekenen van veroudering te verminderen en de jeugdige uitstraling van je huid te behouden. Met speciale anti-aging ingrediënten en behandelingen kunnen fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, waardoor je huid er langer jong en stralend uitziet.

  3. Schone en diep gezuiverde huid: Onze diep reinigende behandelingen zorgen ervoor dat je huid grondig wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Door de poriën diep te reinigen, wordt overtollig talg en vuil verwijderd, wat resulteert in een schonere en gezondere huid.

  4. Vervagen van pigmentvlekken en verkleuringen: Met speciale behandelingen en producten kunnen we pigmentvlekken en verkleuringen effectief aanpakken. Door het verminderen van de pigmentproductie en het stimuleren van de celvernieuwing, kunnen we de zichtbaarheid van pigmentvlekken verminderen en een egale teint bevorderen.


We bieden op maat gemaakte behandelingen en persoonlijk advies, gebaseerd op de specifieke behoeften en huidtype.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u een huid kunt krijgen die direct fris en goed doorbloed uitziet, zo lang mogelijk jong en stralend blijft, schoner en dieper gezuiverd wordt, en waarbij pigmentvlekken en verkleuringen vervagen. Je verdient het om jouw beste huid te hebben!