✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Abode doTERRA

dōTERRA abōde™ is een speciale blend van essentiële oliën die is ontworpen om je dag te beginnen met een verkwikkende en verfrissende boost. De blend bevat een unieke combinatie van natuurlijke oliën die elk hun eigen krachtige eigenschappen hebben. Lime, Litsea, Cassia, Lemon Eucalyptus, Tea Tree, Arborvitae, Kochii Eucalyptus, Cilantro, Lavandin en Lemon Myrtle zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd vanwege hun verfrissende en revitaliserende eigenschappen.

Een van de belangrijkste voordelen van dōTERRA abōde™ is de verkwikkende geur die het produceert. De blend bevat krachtige bestanddelen zoals limoneen, geranial, neral en 1,8-cineool, die samen een verfrissende en revitaliserende geur creëren. Dit helpt je om je geest te verhelderen en je energieker te voelen, waardoor je klaar bent om de dag met frisse energie te beginnen.

Je kunt dōTERRA abōde™ op verschillende manieren gebruiken om optimaal te profiteren van de voordelen van de blend. Een populaire manier is door een paar druppels in een diffuser te doen en de geur in je kamer te verspreiden. Dit creëert een rustgevende en verkwikkende sfeer in je huis en helpt je om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf.

Een andere manier om dōTERRA abōde™ te gebruiken is door de blend te verdunnen en op je polsen te smeren. Dit geeft je de voordelen van de oliën terwijl je onderweg bent en kan je helpen om je de hele dag door verfrist te voelen.

Ten slotte kun je ook een paar druppels dōTERRA abōde™ toevoegen aan je badwater om te genieten van de verkwikkende geur en de voordelen van de oliën voor je huid.