✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Wat doet hij voor jou...

Maak kennis met Wintergreen
Wintergroen essentiële olie wordt verkregen uit de bladeren van een kruipende struik in landelijke bergen van Nepal. De kalmerende en stimulerende eigenschappen van Wintergroen zorgen voor een frisse, verkwikkende omgeving. Het belangrijkste chemische bestanddeel in Wintergroen is methylsalicylaat, en wordt gebruikt in huidcrèmes en massagemixen om z'n verzachtende eigenschappen op spieren en gewrichten.

Wist je dat...
Wintergreen olie is een van de essentiële oliën met het laagste rendement. Er is meer dan 2 kilo wintergroen bladeren nodig om een flesje Wintergreen essentiële olie van 15 ml te produceren.

Inkoop Wintergreen
Het is al enkele jaren geleden dat Nepal werd getroffen door de verwoestende aardbeving in 2015, maar toch zijn veel mensen nog steeds bezig om hun leven weer op te bouwen en te herstellen. Vanaf 2019 heeft de doTERRA Healing Hands FoundationTM bijna twee miljoen dollar gedoneerd voor hulp bij aardbevingen en sociale impactprojecten in Nepal.

Combineert goed met
Blue Tansy, Helichrysum en Ylang Ylang

Wintergroen badzout
Ingrediënten:
340 g Epsomzout
165 g zeezout
90 g baking soda
8 druppels Wintergreen essentiële olie
Instructies:
1. Meng alle ingrediënten in een grote kom tot ze goed gecombineerd zijn
2. Bewaar in een glazen potje en voeg 40 tot 80 g toe aan je volgende warme bad! Zorg ervoor dat de zouten volledig oplossen voordat je erin stapt