✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Deze 6 producten moet je in huis hebben!

Vind jij het ook zo leuk om je eigen producten te maken?
Met deze onderstaande natuurlijke "Do It Yourself" producten kan je al heel veel producten zelf maken. De verzorgende producten zijn fijn qua structuur en je kan makkelijk een etherische olie eraan toevoegen.


1) Een heerlijke natuurlijke massage olie met de terug vettende olie jojoba (is talg regulerend, dus heerlijk voor de hele droge huid) en de rijke abrikozen pit olie. Wist je dat alle “pit” oliën rijk zijn aan vitamine E. Deze krachtige vitamine ondersteund het huidherstel.

2) Cacao butter geeft een comfortabel gevoel aan je huid, Hij smelt op je huid, maar je kan je huid niet even snel met dit mooie product verwennen. Heb je een huid die behoefte heeft aan meer comfort en / of een vetarme huid die iets extra’s nodig heeft? Voeg hem toe aan je eigen gemaakte crème. Verwarm hem au bain marie en voeg jouw andere favorieten eraan toe. Bv de basis crème, met lavendel en geranium.

3) Met deze grote pot kan je jezelf verwennen, maar ook een potje cadeau geven. De crème voelt fijn en comfortabel aan. Je kan hem voor dag en nacht gebruiken. Je kan zelf natuurlijk altijd aanpassen om er een dag- of nachtcrème van te maken. Voeg een beetje cacao butter toe om hem rijker te maken voor de nacht.       s’ Nachts neemt je huid de meeste werkzame stoffen op, dus voeg dan de de etherische oliën toe die jouw huid(klacht) ondersteunen.

4) Deze amandel olie is multi inzetbaar. Fijn om mee te masseren door zijn fijne verzorging voor de huid. Heb je een droge huid, gebruik hem dan als bodyolie. De rijke goede olie met vitamines gaan jouw huid voeden. Voeg jouw favoriete etherische olie eraan toe. Wist je dat je de green mandarin olie ook in de zon kan dragen? Een fijne etherische olie die je vrolijk gevoelens geeft.

5) De Tao inhaler stick is makkelijk om mee te nemen met jouw favoriete mix aan geuren. Heb je last van lentekriebels, voeg dan aan het witte staafje 3 dr pepermunt, 3 dr. lavendel en 3 dr. lemon. Start je dag met even te ruiken aan het staafje en behaal dit gedurende de dag nog een aantal keer. Heb je benauwde gevoelens, doe dan eens 3 druppels (meestal al voldoende) pepermunt erin en/of 3 druppels air.

6) Je kan natuurlijk je eigen crème potjes her gebruiken, altijd goed voor het milieu. Denk erom dat je ze goed reinigt, zelf doe ik de meeste potjes ook even in de vaatwasser. Je voegt geen houdbaarheid producten in je crèmes, dus maak de potjes niet te groot en reinig ze goed als je hem gaat her gebruiken. Even een beetje alcohol door je verpakking werkt natuurlijk ook. De 30ml potjes zijn een makkelijk formaat, waar je ongeveer 6-8 wkn mee kan doen. 

Volg mij op FB - Instagram - Pinterest voor verschillende natuurlijke tips, waaronder DIY.