✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Gratis olie bij 125 PV

GRATIS?!bit.ly/BW-accountElke maand geeft doTERRA met het cadeautjes systeem een olie cadeau bij besteding van 125PV. Zeg maar net als zegeltjes sparen bij je boodschappen.🎁bestellen voor de 15de van de maand (met LRP)🎁voor 125 punten 🎁tijdelijk verkrijgbaar

Lees meer »

Hitte alarm

Vul het flesje met de green manderine en pepermunt. Aanvullen met water. Voor gebruik even schudden.

Lees meer »

Wat doet de iTOVi scan?

Samen met mijn collega Thorston Weiss heb ik geregeld dat je in Purmerend op 6 Augustus deze unieke iTOVi scan kan beleven en kan ontdekken welke etherische oliën op dit moment bij jou lichaam en gemoedstoestand aansluiten.Woon je niet in de buurt van Purmerend kan je deze Gratis iTOVi meting ook laten doen in:Leiden, Nootdorp, Hoek van Holland, Capelle ad IJssel of Ruurlo. 

Lees meer »

Gratis oliën voor jou bij 200 PV

Gratis bij een bestelling van 200 PV Deze twee tijdelijke oliën krijg je bij jouw bestelling met 200 punten.🎁Litsea (15 ml) 🎁Manuka Touch (10 ml) Heb jij nog geen account, lees dan de voordelen in de link.Jij wil toch ook graag cadeautjes?

Lees meer »

Help mijn ademhalingswegen

Zuurstof hebben we nodig voor ons lichaam om te kunnen functioneren. Je ademt wel tot 15x per minuut en dan stroomt er tot wel 10.000 liter lucht in 24 uur door jouw lijf. Daarnaast adem je weer koolstofdioxide (CO2) uit. Je ademhalingssysteem begint bij je monden neus, via je luchtpijp, de longen naar de bronchiën en dan nog de kleinste longblaasjes. 

Lees meer »

Help mijn winter huid

Door het lichaam droog te borstelen, geef je jouw lichaam een intensieve massage. Je geeft je huid een peeling met daarbij een stimulerende bloedcirculatie. Hiermee voer je de afvalstoffen van je lichaam af en de dode huidcellen worden verwijderd. 

Lees meer »

Deze 6 producten moet je in huis hebben!

Vind jij het ook zo leuk om je eigen producten te maken?Met deze onderstaande natuurlijke "Do It Yourself" producten kan je al heel veel producten zelf maken. De verzorgende producten zijn fijn qua structuur en je kan makkelijk een etherische olie eraan toevoegen.

Lees meer »

Je darmen blij met pepermunt ?

Pepermuntolie wordt veel gebruikt in onze dagelijkse dingen. Denk aan je tandpasta, in snoepjes en zeker in pepermuntjes. Die krijg je ook altijd in een Chinees restaurant als je klaar bent met eten. ik dacht voorheen altijd "zeker voor de knoflook geur". Ondertussen weet ik beter! Het is om je darmen te ondersteunen!

Lees meer »

Pepermunt en je haar

Voor jouw heb ik hem even uitgediept voor jouw voor met je haar. Zelf gebruik ik hem regelmatig als toevoeging aan mijn shampoo, tegen een kriebelende hoofdhuid of als je pijnlijke gevoelens in je hoofd hebt. Extra lekker effect is om je douche steeds een beetje kouder te zetten. Geeft echt zo'n lekker verfrissend gevoel!

Lees meer »

Last van Maskne?

Ineens hoor je deze term! Het lijkt een nieuw soort acné door het dragen van mondmaskers. Deze acnévorm ontstaat door wrijving op de huid. In combinatie met een iets verhoogde temperatuur en de vochtige omgeving die ontstaat tussen huid en mondmasker, kan het leiden tot irritatie en ontstekingen.

Lees meer »

Natuurlijke ondersteuning?

Steeds meer kiezen we voor de natuur. We willen er meer "in" zijn om onze gedachtes meer los te kunnen laten, te ontspannen en de heerlijk frisse lucht in te kunnen ademen.

Lees meer »

Gooi deze producten weg !!

Is een rest product van aardolie. Een super goedkoop product. Deze vormt een film op de huid, waardoor de poriën kunnen verstoppen. Hierdoor sneller kans op acne, mee-etertjes en huidirritatie. Het onttrekt vocht, waardoor de huid steeds droger wordt.

Lees meer »

Kom jij er aan toe?

Best belangrijk even tijd voor jezelf!Voor de een zijn kleine momentjes genoeg, de ander heeft echt even een uur voor zichzelf nodig om die batterij op te laden. Sta een uurtje (half uur mag ook) eerder op en ga eens mediteren of misschien vind je het juist fijner 's avonds om de dag in rust te kunnen afsluiten.

Lees meer »

Cassia de smaakmaker

Caccia en cinnamon zijn beide kaneel soorten. Cassia wordt gemaakt van de schors van de kaneelstruik. De cinnamon van de  schors van de kaneelboom. Is een olie die al wordt genoemd in het Oude Testament en wordt geroemd om z’n onmiskenbare geur en kalmerende, aromatische eigenschappen.

Lees meer »

Heb jij ook te lang achter de computer gezeten?

Fijne reactie van klant op de ondersteuning van doTERRA producten.Iedereen die nu thuis werkt achter de computer, kan het ook overkomen. Toch nog ff iets afmaken en voordat je het weet zit je er al weer uren achter.Daar kan je zere schouders en een stijve rug van over houden. Voor deze klant had ik een aantal oliën gemengd om de spieren wat meer te kunnen ontspannen.Pepermunt versterkt de werking van oliën en geeft bij de nekspieren (ook met hoofd klachten) vaak enige verlichting. Pepermunt is een olie die verfrist en je dus ook wakker kan houden, dus niet geschikt om te gebruiken voor het slapen. Dat werd dus de volgende roller.* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.

Lees meer »

Nieuwe diffuser

Gebruik schoon leidingwater op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat het waterpeil niet hoger staat dan het lijntje voor het maximumniveau.• Voeg 5-12 druppels dōTERRA essentiële oliën toe.Je kunt meer olie toevoegen voor een sterkere geur. Experimenteer met de hoeveelheid olie die je gebruikt en ontdek wat voor jou het beste werkt.JOUW DIFFUSER REINIGENReinigen is een noodzakelijke stap om ervoor te zorgen dat er zich geen olieresten in jouw machine ophopen, waardoor deze niet goed kan functioneren. Het is een goed idee om jouw diffuser af en toe te reinigen. Doe daarvoor het volgende:1. Vul je diffuser tot de helft met schoon water.2. Voeg 10 druppels witte azijn toe.3. Laat de diffuser ongeveer 5 minuten aan staan, zodat het water/azijnmengsel zich door het apparaat kan verspreiden en het kan worden gereinigd.4. Laat de diffuser volledig leeglopen.5. Maak met een wattenstaafje in azijn gedompeld dekrappe plekken en hoeken van de diffuser schoon.6. Spoel af met schoon water.7. Gebruik een droge doek om de diffuser af te nemen

Lees meer »

Heb je er ook last van?

𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐳𝐞 𝐚𝐥𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐳𝐢𝐞𝐧? Ze kunnen je zo lekker wakker houden met hun gezoem bij je oor...grump!!

Lees meer »

Vernieuwd!!

dōTERRA’ s fluoride-vrije tandpasta combineert de beschermende voordelen van de dōTERRA On Guard™ blend met andere ingrediënten die de tanden helpen gezond te blijven en jouw glimlach laten stralen. De essentiële oliën Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary zorgen samen voor een schone en frisse adem. Deze essentiële oliën geven samen met de essentiële oliën Peppermint en Wintergreen doTERRA On Guard Whitening Tandpasta een verfrissende kaneel-mint smaak die je adem gedurende de hele dag fris en schoon houdt! 

Lees meer »