✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

SuperMint vast in het assortiment

Een heerlijke mix van mint geuren die fijn is om aan gerechten toe te voegen.De muntachtige, kruidige en zoete geur van SuperMint brengt Peppermint, Japanese Mint, Bergamot Mint en Spearmint essentiële oliën samen voor een krachtig verfrissende mix. Geeft een verfrissing aan de luchtwegen en fijn om na een zware maaltijd te gebruiken.

Lees meer »

10% korting in de maand Januari

De roze peperkorrel, die er hetzelfde uitziet als de zwarte peperkorrel, is verwant aan de cashewnoot. De licht fruitige en peperige smaak heeft ook een subtielere smaak dan die van zwarte peperolie. De oude Inca's gebruikten alle delen van de voor hen heilige 'molle', ofwel de roze peperboom.

Lees meer »

Allergie gevoelens voor stof(mijt)

Grote kans dat je allergisch bent voor stof of het beestje wat erbij hoort de stofmijt. Nu is niet het beestje wat jou deze reacties geeft, maar zijn uitwerpselen. Nu kan je aan stof gelukkig veel doen, lekker je huis met een vochtige doek schoonmaken met daar een fijne etherische olie aan het water toevoegen.

Lees meer »

Gratis olie bij 125 PV

GRATIS?!bit.ly/BW-accountElke maand geeft doTERRA met het cadeautjes systeem een olie cadeau bij besteding van 125PV. Zeg maar net als zegeltjes sparen bij je boodschappen.🎁bestellen voor de 15de van de maand (met LRP)🎁voor 125 punten 🎁tijdelijk verkrijgbaar

Lees meer »

Hitte alarm

Vul het flesje met de green manderine en pepermunt. Aanvullen met water. Voor gebruik even schudden.

Lees meer »

Wat doet de iTOVi scan?

Samen met mijn collega Thorston Weiss heb ik geregeld dat je in Purmerend op 6 Augustus deze unieke iTOVi scan kan beleven en kan ontdekken welke etherische oliën op dit moment bij jou lichaam en gemoedstoestand aansluiten.Woon je niet in de buurt van Purmerend kan je deze Gratis iTOVi meting ook laten doen in:Leiden, Nootdorp, Hoek van Holland, Capelle ad IJssel of Ruurlo. 

Lees meer »

Gratis oliën voor jou bij 200 PV

Gratis bij een bestelling van 200 PV Deze twee tijdelijke oliën krijg je bij jouw bestelling met 200 punten.🎁Litsea (15 ml) 🎁Manuka Touch (10 ml) Heb jij nog geen account, lees dan de voordelen in de link.Jij wil toch ook graag cadeautjes?

Lees meer »

Help mijn ademhalingswegen

Zuurstof hebben we nodig voor ons lichaam om te kunnen functioneren. Je ademt wel tot 15x per minuut en dan stroomt er tot wel 10.000 liter lucht in 24 uur door jouw lijf. Daarnaast adem je weer koolstofdioxide (CO2) uit. Je ademhalingssysteem begint bij je monden neus, via je luchtpijp, de longen naar de bronchiën en dan nog de kleinste longblaasjes. 

Lees meer »

Help mijn winter huid

Door het lichaam droog te borstelen, geef je jouw lichaam een intensieve massage. Je geeft je huid een peeling met daarbij een stimulerende bloedcirculatie. Hiermee voer je de afvalstoffen van je lichaam af en de dode huidcellen worden verwijderd. 

Lees meer »

Deze 6 producten moet je in huis hebben!

Vind jij het ook zo leuk om je eigen producten te maken?Met deze onderstaande natuurlijke "Do It Yourself" producten kan je al heel veel producten zelf maken. De verzorgende producten zijn fijn qua structuur en je kan makkelijk een etherische olie eraan toevoegen.

Lees meer »

Je darmen blij met pepermunt ?

Pepermuntolie wordt veel gebruikt in onze dagelijkse dingen. Denk aan je tandpasta, in snoepjes en zeker in pepermuntjes. Die krijg je ook altijd in een Chinees restaurant als je klaar bent met eten. ik dacht voorheen altijd "zeker voor de knoflook geur". Ondertussen weet ik beter! Het is om je darmen te ondersteunen!

Lees meer »

Pepermunt en je haar

Voor jouw heb ik hem even uitgediept voor jouw voor met je haar. Zelf gebruik ik hem regelmatig als toevoeging aan mijn shampoo, tegen een kriebelende hoofdhuid of als je pijnlijke gevoelens in je hoofd hebt. Extra lekker effect is om je douche steeds een beetje kouder te zetten. Geeft echt zo'n lekker verfrissend gevoel!

Lees meer »

Last van Maskne?

Ineens hoor je deze term! Het lijkt een nieuw soort acné door het dragen van mondmaskers. Deze acnévorm ontstaat door wrijving op de huid. In combinatie met een iets verhoogde temperatuur en de vochtige omgeving die ontstaat tussen huid en mondmasker, kan het leiden tot irritatie en ontstekingen.

Lees meer »

Natuurlijke ondersteuning?

Steeds meer kiezen we voor de natuur. We willen er meer "in" zijn om onze gedachtes meer los te kunnen laten, te ontspannen en de heerlijk frisse lucht in te kunnen ademen.

Lees meer »

Gooi deze producten weg !!

Is een rest product van aardolie. Een super goedkoop product. Deze vormt een film op de huid, waardoor de poriën kunnen verstoppen. Hierdoor sneller kans op acne, mee-etertjes en huidirritatie. Het onttrekt vocht, waardoor de huid steeds droger wordt.

Lees meer »

Kom jij er aan toe?

Best belangrijk even tijd voor jezelf!Voor de een zijn kleine momentjes genoeg, de ander heeft echt even een uur voor zichzelf nodig om die batterij op te laden. Sta een uurtje (half uur mag ook) eerder op en ga eens mediteren of misschien vind je het juist fijner 's avonds om de dag in rust te kunnen afsluiten.

Lees meer »

Cassia de smaakmaker

Caccia en cinnamon zijn beide kaneel soorten. Cassia wordt gemaakt van de schors van de kaneelstruik. De cinnamon van de  schors van de kaneelboom. Is een olie die al wordt genoemd in het Oude Testament en wordt geroemd om z’n onmiskenbare geur en kalmerende, aromatische eigenschappen.

Lees meer »