Natuurlijke ondersteuning?

Natuurlijke ondersteuning?

Steeds meer kiezen we voor de natuur. We willen er meer "in" zijn om onze gedachtes meer los te kunnen laten, te ontspannen en de heerlijk frisse lucht in te kunnen ademen.

Ook gaan we het steeds beter eten. We kiezen meer voor biologische producten en minder pakjes en zakjes.

   

  Ja en ook zelfs drinken, we laten frisdranken en andere extra gesuikerde dranken steeds meer staan. Sommige drinken alleen nog maar warm gekookt water. Ik vind 't dan weer fijn om er een smaakje aan te hebben. Dus kies ik voor biologische thee en/of een druppeltje etherische olie.


  Mijn natuurlijke "afdeling" is verzorgen. In mijn salon heb ik gekozen voor natuurlijke producten die de huid op een milde manier reinigen, verzorgen, herstellen en verbeteren.

  De onderstaande oliën waren ook mijn eerste keuze, voor privé gebruik en ook voor de salon. Ik koos alleen de grotere set met de diffuser, omdat ik deze graag in de salon wilde gebruiken.

   

  De Family Essentials Kit is een set met 10x 5ml flesjes.

  Dit is een perfecte set om te beginnen met etherische oliën. Het zal zeker 80% van de dagelijkse uitdagingen op een natuurlijke manier ondersteunen. Een mooie set die je bij het huishouden, praktijk of op het werk kan gebruiken.  Deze set bevat allemaal 5ml van

  • Citroen, een frisse olie die een opbeurend gevoel geeft. Heerlijk in de diffuser of een (warm)water om je lever te ondersteunen. LET OP! Deze olie lost plastic op, dus alleen in glas gebruiken.
  • Oregano is een hete olie en moet dus altijd heel goed verdund worden. Wil je hem in de soep gebruiken, gebruik dan de tandenstoker methode.
  • Pepermunt, ook deze olie is een hete olie en moet je spaarzaam gebruiken. Heerlijk in de thee of als je zelf chocolaatjes maakt. Hij versterkt de werking van andere etherische oliën. Geeft de huid een heerlijke verfrissing .
  • Tea Tree of Melaleuca is bekend van het voorkomen van kriebelende beestjes in 't haar. Werkt voor een goed huidherstel bij puber plekjes.
  • ZenGest, voor mij het flesje dat werkt als warme anijs melk van vroeger. Het maakt je buik rustig en ondersteunt het systeem van mond tot kont.
  • On Guard, hij beschermt je ...altijd, maar vooral met de maanden met de R in de maand. Hij ondersteunt je natuurlijke weerstand.
  • Lavendel is zo'n heerlijke geurende plant. Ze heeft een kalmerende werking op lichaam en geest en helpt bij een fijne nachtrust.
  • Frankincense of Wierook is een olie die al in de oudheid werd gebruikt. Hij helpt bij de celvernieuwing. Tevens een fijne olie om te aarden.


  Niet om in te nemen

  • Deep Blue gebruik je voor een lange wandeling of sporten en daarna voor als je iets te enthousiast bent geweest.
  • Air, als je een gevoel van meer lucht nodig hebt en daarnaast ook voor kalmerende gevoelens.

   

  Je kan de oliën natuurlijk ook los kopen, maar dan ben je minder voordelig uit. Wil je eigenlijk ook een diffuser erbij, kies dan de Home Essentials Kit.

  Dit is een set met 15 ml flesjes (behalve de Deep Blue, die wordt alleen maar in een 5ml gemaakt), waarbij je de diffuser gratis krijgt.

  Kijk ook eens mee met de gratis webinar, daar leg ik alle producten van deze set uit.