✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Wat doet de iTOVi scan?

Samen met mijn collega Thorston Weiss heb ik geregeld dat je in Purmerend op zaterdag 15 April deze unieke iTOVi scan kan beleven en kan ontdekken welke etherische oliën op dit moment bij jou lichaam en gemoedstoestand aansluiten.

 

Heb je ooit iets gehoord over dit mooie kleine bioresonantie apparaatje van iTOVi?

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Op basis van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn. Ja, ik wil meteen een gratis meting boeken

 


Hoe werkt het?

Alles op onze aarde vibreert op een bepaalde meetbare frequentie. De ontwikkelaars van de iTOVi hebben een algoritme ontwikkelt en de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te rapporteren.


Het rapport

Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de essentiële oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en verwerkt in een persoonlijk rapport.

Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Deze aanbevelingen worden daarna voor jou uitgewerkt in een protocol en per mail toegezonden. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en weer terug in balans brengen.Oké! Ik maak een afspraak, maar hoe werkt dit dan en wat heb ik eraan?

Klik op de groene knop en kies een tijd. Je komt naar jouw afspraak en we gaan dan ook direct de meeting doen, die niet langer dan 2 minuten duurt. Daarna hebben we nog rond 20 minuten tijd om het rapport te bespreken en je krijgt een advies voor 3-5 oliën, die je vervolgens gebruikt voor het ondersteunen van je lichaam en je emotionele balans. Uiteraard ontvang je jouw persoonlijke rapport ook via je mail en je kan je thuis nog eens in de oliën verdiepen en ermee aan de slag. Zien we je binnenkort?