✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Tea Tree (Melaleuca) 15 ml

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 17:00

Deze boom olie heeft verschillende namen zoals Theeboom, Melaleuca maar bij ons het bekendst als Tea Tree. Een olie met heel veel toepassingen. De bladeren van de Melaleuca boom werden eeuwenlang gebruikt door de Aboriginals van Australië. Ze pletten de bladeren en brachten ze aan op de huid voor een verkoelend effect tijdens hitte. Hij heeft mooie reinigende en zuiverende eigenschappen voor de huid en de nagels. Melaleuca wordt vaak gebruikt bij incidentele huidirritaties en om de huid te kalmeren.

Toepassingen

  • Aftershave, een fijne mix met Cederhout van ieder 1 druppel met 10 druppels gefractioneerde kokosolie
  • Combineer 1-2 druppels met jouw gezichtsreiniger voor extra reinigende eigenschappen of breng aan op de huid na het scheren 
  • Bad, mix 5 druppels met hem met gefractioneerde kokosolie of badzout
  • Nagels breng hem aan na het douchen, masseer zachtjes in
  • Massage, 5 druppels met 10ml gefractioneerde kokosolie

 

Voorzichtig

Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Ben je zwanger, of onder behandeling van een arts, raadpleeg dan eerst je arts. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

 

    * Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.


    «   »