✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Home » Oregano 15 ml

Oregano 15 ml

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 00:00

 

Oregano is een van de meest krachtige essentiële oliën en is al eeuwenlang bekent om haar bijzondere kwaliteiten. Een bekent kruid voor in de keuken, ondersteunt je gezonde spijsvertering. Werkt ter ondersteuning aan je ademhalings- en immuunsysteem. Deze is olie is een hele hete olie, dus altijd heel goed verdunnen.

Van deze pure olie heb je maar 1 a 2 druppels nodig voor zijn krachtige werking.

 

Toepassing 

  • veggie capsule met 1 druppel aangevuld met gefractioneerde kokosolie om een gezond luchtweg- of immuunsysteem te ondersteunen
  • doe max 4 druppels in een 5ml roller en rol hem over je ruggraad en onder je voeten cap om je luchtwegsysteem of immuunsysteem te supporten*
  • heerlijk verwerkt in je pasta- of pizzasaus, soep op je vlees (gebruik 1 dr uit een mini flesjes dat is 1/8 druppel of gebruik de tandenstoker methode)
  • voeg 10 druppels toe aan een sprayfles met 400 ml water om oppervlakten schoon te maken
  • gebruik de olie nagels te zuiveren, wanneer dat nodig is door een kleine hoeveelheid vloeistof op het nagelbed te rollen en zachtjes te masseren.


Aromatische beschrijving
Kruidig, scherp, groen, kamferachtig

Voorzichtig
Zeer scherpe olie!
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.


«   »