Tips om Milia's te Voorkomen


1. Wat zijn Milia's?

Milia's, ook bekend als gerstekorrels, zijn kleine, harde cysten die onder de huid verschijnen als gevolg van verstopte poriën. Ze komen vaak voor rond de ogen, neus en wangen en kunnen cosmetisch storend zijn.


2. Gebruik Absolution Huile Addiction of Absolution Pax Olie

Are zijn twee producten die kunnen helpen bij het voorkomen van Milia's: de Huile Addiction en de Pax Olie. Deze oliën zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te voeden zonder de poriën te verstoppen, waardoor de kans op Milia's wordt verminderd.


3. Volg een 4 Weken Routine

Een effectieve routine om Milia's te voorkomen, omvat het dagelijks gebruik van de Absolution Huile Addiction of Pax Olie gedurende minstens vier weken. Dit helpt de huid in balans te brengen en overtollige talgproductie te verminderen, wat de vorming van Milia's kan voorkomen.


4. Gebruik Absolution Gommage 2x Per Week

Daarnaast is het aan te raden om twee keer per week de milde Absolution Gommage te gebruiken. Volg deze stappen:

  1. Reinig de huid bijvoorbeeld met de  Baume Celeste.
  2. Breng de Absolution Gommage aan en maak zachte ronde bewegingen op de huid.
  3. Laat de gommage 10-15 minuten zitten om de lyzing (verweking) zijn werk te laten doen.


5. Maak een Afspraak in de Salon

Als je nog steeds last hebt van Milia's na het volgen van de vier weken routine en het gebruik van de Absolution Gommage, is het raadzaam om een afspraak te maken in de salon. Een professionele schoonheidsspecialist kan de overige Milia's veilig en effectief verwijderen zonder de huid te beschadigen.


Door deze tips te volgen en gebruik te maken van geschikte huidverzorgingsproducten, kun je helpen voorkomen dat Milia's ontstaan en een gladde, gezonde huid behouden. Vergeet niet om regelmatig je huid te controleren en indien nodig professioneel advies in te winnen voor een passende behandeling.


Producten ter voorkomen en verminderen van gerstekorrels.

https://shoppingcontent.googleapis.com/content/v2.1/[MERCHANTID]/products?key=[YOUR_API_KEY] HTTP/1.1

Authorization: Bearer [YOUR_ACCESS_TOKEN]
Accept: application/json