Zit er suiker in meta power?

De zoete smaak komt door de steviaglucosiden, niet door de sacharose (gewoon:suiker), die is idd in de advantage ivm kleur en oplosbaarheid maar in een dusdanige kleine hoeveelheid dat het calorisch niet eens meeteld. Ivm EU regulatie moet het alsnog worden genoemd. Ik hoop, dat helpt je verder?

Grapefruit en medicijnen mogen niet samen toch?


Normaal mag grapefruit bij vele medicatie niet ingenomen gegeten worden. 
Echter de olie van doTERRA wordt gemaakt van de schil waardoor je het wel mag gebruiken.

Bouw het rustig op....

De smaak minder zoet maken?

Doe er 3 druppels advantage MetaPWR olie bij in je glas, even mixen - dat smaakt HEERLIJK en echt niet meer zoet

Verschil van de producten

De zakjes zijn collageen. De assist zorgt dat snelle koolhydraten omgezet worden in langzame en de softgel zorgen dat je suikerspiegel niet gaat pieken maar gelijk blijft. De olie is lekker om gedurende de dag te drinken en de parels zijn handig om te gebruiken als je bijvoorbeeld onderweg bent en trek krijgt. Alles versterkt elkaar.

In de softgel zitten 2 druppels olie en in de parel een kwart druppel

Maltitol in meta power

Ok, ik krijg dus nu ook privé berichten ivm eerdere posts over Maltitol. 

Het staat niet als bestanddeel bij MetaPWR Advantage, maar onder de bestanddelenlijst onderaan (dus niet een bestanddeel van de inhoud, maar van het hulsel) van de MetaPWR Softgels en Beadlets - en trouwens ALLE Softgels en Beadlets van doTERRA, het is namelijk gebruikt om het hulsel bestendig te maken tegen oplossing. Ik heb hier de officiële informatie en uitleg van doTERRA hierover (door mij vertaald in NL):

 

Maltitol dat doTERRA gebruikt is een natuurlijk ingrediënt, dat wordt gemaakt van niet genetisch gemodificeerde maïs. Het wordt gebruikt als stabilisator om de structurele kwaliteit van onze vegetarische softgels te behouden.

Maltitol komt van nature voor in veel groenten en fruit en wordt vaak geconsumeerd. De consumptie van meer dan 100 gram maltitol kan een laxerend effect hebben. De hoeveelheid maltitol in één portie (4 capsules) van bijvoorbeeld de xEO Mega is minder dan 1/1000ste van een dosis die mogelijk een laxerend effect zou kunnen veroorzaken.

Hoe is het met de vissmaak in de MetaPWR?

Er zit geen “vis” in die zin in het product. Er wordt collageen uit visschubben en -botten gehaald, dat heeft op zich geen smaak.

Hoe werkt het op mijn darmen?

Er is onderzoek gedaan naar balans van darmbacteriën ivm “gevoeligheid” bij neurodiversiteit en nav een filmpje met David DaBell & Emily is door MetaPWR - door de verandering in bloedsuiker = betere balans van darmbacteriën. Dit kan je extra ondersteunen door 1x PB assist te nemen.

Gebruik je Terrazyme, let op!

Als je terrazyme gebruikt, moet er 2 uur tussen zitten als je de "zakjes" neemt vd meta power.

Hoe lang doe je met de Meta Power

De capsules en de zakjes zijn voor een maand. De olie en de beadlets kunnen naar behoefte gebruikt worden.

pH waarde

Miriam, [Jul 12, 2023 at 18:17]
Even een verhaaltje. Ik was bij een nieuwe klant met een praktijk met een speciale behandel techniek op massage basis. Zij is energetisch therapeut en nog veel meer. Ik had de Advantage meegenomen omdat ze daar Interesse in hebben en gaf ze een glas. De man had ervoor zijn PH waarde gecontroleerd en was veel te laag. Liet het zien via een controle strip in het geel. In de " pauze" kwam hij terug met een nieuwe strip, kompleet in het blauw stond de strip dus de PH waarde was mega gestegen na een glas Advantage!! " Meten is Weten " en een hoge PH waarde is zo van belang in de lichaam . Zuurstof in je cellen waardoor je minder vatbaar bent voor ontsteking en andere ellende. Het bijzondere is dat mijn PH waarde ook te laag was wat ik meette , mat, via mijn scan. De laatste keer, met Avantage was een perfecte PH waarde! Dan ga je ook begrijpen waar die energie van daan komt. Al neem je een halve dosis, je lijf wordt er blij van!🙏💓

Ziekte van Werner (versnelde veroudering)

Ziekte van Werner ( versnelde veroudering ziekte) krijg ik de vraag of iemand ervaring heeft met twee x daags pwr advantage. Gebruikt nu ongeveer 4 maanden 1x daags en lijkt wel iets beter te gaan. Na tijdelijke stop van 1 week weer wat achteruitgang

Haargroei

Adrian:

Mijn vriend heeft ook veel jeuk op de hoofdhuid, omdat voor een groot deel kaal is zien we dus wel allemaal nieuwe haartjes. Wij dachten dat de verklaring zou zijn. Maar het verhaal wat ik hier hoor is ook interessant.

Hypermobiel

Wendy:

Ik ben hypermobiel en ervaarde na 3 maanden meta pwr system duidelijk minder pijnklachten

Zeker ook copaiba softgels die daarin meehelpen die neem ik 2 x daags 2 stuks. Voor meta nam ik al copaiba in onder de tong zelfde hoeveelheid en dat hielp wel wat maar meta heeft echt het verschil gemaakt.

Hypermobiel is een onderdeel van EDS inderdaad. En bij iedereen die EDS heeft zal het anders ervaren worden. Dat heb ik denk ik sowieso geleerd van de oliën de afgelopen jaren, ze doen niet altijd wat je verwacht maar je bent uiteindelijk altijd beter af 🫢

EDS, Ehlers Danlos Syndrome, samengevat is het een proteïne afwijking in het bindweefsel waardoor de structuur van het bindweefsel gevoeliger is. Sneller scheurt/stuk gaat in sommige gevallen, moeilijker herstelt of bijvoorbeeld slapper/stretcher is. Je hebt verschillende types. Van het bindweefsel in bloedvaten(kan levensbedreigend vormen aannemen) tot vormen die meer in de gewrichten of de pezen voorkomt.

Mijne zit in de soft tissues, minst bedreigend komt vooral naar boven wanneer ik niet goed voor mezelf zorg, niet mijn spieren goed bijhoud met dagelijkse oefeningen, suikers eet
Dus eerste ding dya ik doe is (naast de dagelijkse leefstijl) regelmatig naar de fysio gaan om de juiste houdingen en oefeningen te krijgen voor een krachtige core en niet zomaar die hard te gaan sporten, wat me juist scheef trekt.

De metapwr lijkt een aantal dingen na een maand te doen. Wanneer ik het hele systeem neem heb ik minder snel blauwe plekken of herstel ik er sneller van

In de avond heb ik minder last van mijn voeten knieeen en onderrug.

Ik lijk dieper de slapen maar kan dat niet volledig aangeven (onrustige en ondiepe slaap komt ook vaak voor bij EDS)

Sinds ik leefstijl ben gaan veranderen en vooral van de suiker af ben gegaan zoveel mogelijk heb ik minder last van het 'moe wakker worden' oftewel het gevoel hebben helemaal niet geslapen te hebben. Maar lijkt nog verbeterd met de metapwr.

De oefeningen van d fysio lijken nóg meer effect te hebben. Ik heb sneller controle over bepaalde spieren en ben voor het eerst in mijn leven echt aan het merken dat de juiste onderliggende buik spieren en de spieren dicht bij de ruggenwervel sterker worden.

Ik denk dat er zeker een combinatie is qua oefeningen en metapwr dat ik nu beter houding kan aannemen en minder ga hangen in mijn gewrichten.

Natuurlijk is het een lang proces geweest
Vanaf mijn 12e heb ik al regelmatig fysio gehad. En ben zelfs begonnen in een zwembad omdat mijn lijf zo weinig nog kon dragen. Na nu 8 jaar leefstijl verandering en opbouwen van mijn spieren (die in die zin 3 keer zo hard moeten werken om de normale houdingen en bewegingen aan te nemen)
Ben ik alsnog onder de indruk van wat er nu gebeurt in mijn lijf.

Ik begrijp het nog niet helemaal, en zal de aankomende maanden het blijven gebruiken om verder uit te zoeken wat het voor me kan betekenen 🤷

Meta POWER challenge

Smaak aanpassen

Eindelijk een manier gevonden dat ik de advantage zonder kokhalzen naar binnen krijg en me er echt lekkerder door voel.....gewoon wat olie magie toevoegen. 2dr grapefruit, 1 dr rozemarijn en maar een half glas water

Tekorten vitaminen & mineralen ?

Als het goed is haal je de vitamines, mineralen en omega vetzuren uit je (biologische) eten. Helaas is de bodem waarop onze groente en fruit wordt geteeld behoorlijk uitgeput. Hierdoor zouden er tekorten kunnen ontstaan, omdat we niet voldoende uit onze voeding kunnen halen. Ook kunnen verslavingen(suiker, koffie, alcohol, tussendoor snacken) veroorzaken dat we meer vitamines, mineralen en vetzuren nodig hebben om gezond te blijven.

Lees meer »

Yarrow Pom

Yarrow Pom is een mix van etherische olie van duizendblad en koudgeperste granaatappelzaadolie. Zo ontwikkeld om de factoren van de huidveroudering te verminderen en vitaliteit en algemeen welzijn bevorderen. Hij reguleert op natuurlijke wijze de beschermende functie van het lichaam en activeert de  huid beschermende eiwitten. (remt de enzymen die de elasticiteit en collageen afbreken) met als bijkomend voordeel dat het de productie van collageen bevordert.

Lees meer »

Alpha CRS - LLV

Elke dag worden onze lichaamscellen aangevallen door vrije radicalen die hen beschadigen. Alpha CRS + bestrijdt dit, en bevordert de algehele cellulaire gezondheid. Om deze reden is  Alpha CRS + ook bekend als de cellulaire energie en levensduur mix. 

Lees meer »

xEO MEGA - LLV

xEO Mega bevat essentiële vetzuren, deze kan ons lichaam niet zelf aan maken en moeten dus via onze voeding binnen krijgen. Deze essentiële vetzuren geven een ondersteuning aan de immuun functie en andere cruciale lichaamsprocessen. Gezonde vetten hebben veel gezondheidsvoordelen. Vetten zoals omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde en gehydrateerde huid waarbij rimpels minder diep lijken. Ze zitten voornamelijk in vis, lijnzaadolie, chiazaad, walnoten en algen. Omega 3 zijn vetzuren die je huid gehydrateerd en soepel houden. Ze kalmeren de huid en kunnen ontstekingen remmen. Zijn dit niet de voedingsstoffen die jij regelmatig eet, dan is een supplement mogelijk een aanvulling op je voedingspatroon.

Lees meer »

Bone nutrient

Zo tussen de 20 en 30 heb je de maximale botdichtheid bereikt. Voeding die rijk is aan vitamine en mineralen ondersteunen deze opbouw. 

Lees meer »