✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

Zit er suiker in meta power?

De zoete smaak komt door de steviaglucosiden, niet door de sacharose (gewoon:suiker), die is idd in de advantage ivm kleur en oplosbaarheid maar in een dusdanige kleine hoeveelheid dat het calorisch niet eens meeteld. Ivm EU regulatie moet het alsnog worden genoemd. Ik hoop, dat helpt je verder?

De smaak minder zoet maken?

Doe er 3 druppels advantage MetaPWR olie bij in je glas, even mixen - dat smaakt HEERLIJK en echt niet meer zoet

Hoe werkt het op mijn darmen?

Er is onderzoek gedaan naar balans van darmbacteriën ivm “gevoeligheid” bij neurodiversiteit en nav een filmpje met David DaBell & Emily is door MetaPWR - door de verandering in bloedsuiker = betere balans van darmbacteriën. Dit kan je extra ondersteunen door 1x PB assist te nemen.

Grapefruit en medicijnen mogen niet samen toch?


Normaal mag grapefruit bij vele medicatie niet ingenomen gegeten worden. 
Echter de olie van doTERRA wordt gemaakt van de schil waardoor je het wel mag gebruiken.

Bouw het rustig op....

Gebruik je Terrazyme, let op!

Als je terrazyme gebruikt, moet er 2 uur tussen zitten als je de "zakjes" neemt vd meta power.

Maltitol in meta power

Ok, ik krijg dus nu ook privé berichten ivm eerdere posts over Maltitol. 

Het staat niet als bestanddeel bij MetaPWR Advantage, maar onder de bestanddelenlijst onderaan (dus niet een bestanddeel van de inhoud, maar van het hulsel) van de MetaPWR Softgels en Beadlets - en trouwens ALLE Softgels en Beadlets van doTERRA, het is namelijk gebruikt om het hulsel bestendig te maken tegen oplossing. Ik heb hier de officiële informatie en uitleg van doTERRA hierover (door mij vertaald in NL):

 

Maltitol dat doTERRA gebruikt is een natuurlijk ingrediënt, dat wordt gemaakt van niet genetisch gemodificeerde maïs. Het wordt gebruikt als stabilisator om de structurele kwaliteit van onze vegetarische softgels te behouden.

Maltitol komt van nature voor in veel groenten en fruit en wordt vaak geconsumeerd. De consumptie van meer dan 100 gram maltitol kan een laxerend effect hebben. De hoeveelheid maltitol in één portie (4 capsules) van bijvoorbeeld de xEO Mega is minder dan 1/1000ste van een dosis die mogelijk een laxerend effect zou kunnen veroorzaken.

Hoe lang doe je met de Meta Power

De capsules en de zakjes zijn voor een maand. De olie en de beadlets kunnen naar behoefte gebruikt worden.

Tekorten vitaminen & mineralen ?

Als het goed is haal je de vitamines, mineralen en omega vetzuren uit je (biologische) eten. Helaas is de bodem waarop onze groente en fruit wordt geteeld behoorlijk uitgeput. Hierdoor zouden er tekorten kunnen ontstaan, omdat we niet voldoende uit onze voeding kunnen halen. Ook kunnen verslavingen(suiker, koffie, alcohol, tussendoor snacken) veroorzaken dat we meer vitamines, mineralen en vetzuren nodig hebben om gezond te blijven.

Lees meer »

Yarrow Pom

Yarrow Pom is een mix van etherische olie van duizendblad en koudgeperste granaatappelzaadolie. Zo ontwikkeld om de factoren van de huidveroudering te verminderen en vitaliteit en algemeen welzijn bevorderen. Hij reguleert op natuurlijke wijze de beschermende functie van het lichaam en activeert de  huid beschermende eiwitten. (remt de enzymen die de elasticiteit en collageen afbreken) met als bijkomend voordeel dat het de productie van collageen bevordert.

Lees meer »

Alpha CRS - LLV

Elke dag worden onze lichaamscellen aangevallen door vrije radicalen die hen beschadigen. Alpha CRS + bestrijdt dit, en bevordert de algehele cellulaire gezondheid. Om deze reden is  Alpha CRS + ook bekend als de cellulaire energie en levensduur mix. 

Lees meer »

xEO MEGA - LLV

xEO Mega bevat essentiële vetzuren, deze kan ons lichaam niet zelf aan maken en moeten dus via onze voeding binnen krijgen. Deze essentiële vetzuren geven een ondersteuning aan de immuun functie en andere cruciale lichaamsprocessen. Gezonde vetten hebben veel gezondheidsvoordelen. Vetten zoals omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde en gehydrateerde huid waarbij rimpels minder diep lijken. Ze zitten voornamelijk in vis, lijnzaadolie, chiazaad, walnoten en algen. Omega 3 zijn vetzuren die je huid gehydrateerd en soepel houden. Ze kalmeren de huid en kunnen ontstekingen remmen. Zijn dit niet de voedingsstoffen die jij regelmatig eet, dan is een supplement mogelijk een aanvulling op je voedingspatroon.

Lees meer »

Bone nutrient

Zo tussen de 20 en 30 heb je de maximale botdichtheid bereikt. Voeding die rijk is aan vitamine en mineralen ondersteunen deze opbouw. 

Lees meer »