DoTerra starter kit

doterra starter kit

Deze etherische olie starter kits zijn de perfecte manier om te starten met etherische olie. Je krijgt veel extra voordeel én een kortingsaccount voor vervolg bestellingen. Deze sets worden allemaal verstuurd vanaf het magazijn van doterra in Rotterdam met de DPD. Je ontvangt een track en trace code zodat je je pakket kunt volgen.


Jouw voordeel om een set via mij te kopen

Als je een set via mij aanschaft zorg ik dat je alle informatie over jouw oliën krijgt. Hoe je ze kan toepassen in huis, op je huid en voor bv je emoties.
Verder kan je veel info tot je nemen door workshops, video’s, pdf’s en blogs te volgen. Voor jou is er 1x per maand is een VIP workshop waar je live aan deel kunt nemen en waar je je vragen kunt stellen. Kan je er niet live bij zijn, is er dmv een handige app een terug kijk mogelijkheid.

Heb je jouw set uitgekozen en gekocht , dan heb je nooit de verplichting om weer opnieuw producten te bestellen. Maar dat j]kan en mag wel, d]je doet 't dan zelfs met 25% korting op je vervolg aankopen. Ook kun je sparen voor extra gratis oliën en gebruik maken van de speciale klanten aanbiedingen met extra voordeel.

 

Gratis bij aanschaf van je set

  • Een goodybag met o.a. rollers, dan kan je er meteen mee aan de slag.
  • Cursusomgeving t.w.v. €150 per jaar
  • Welkomst gesprek voor extra uitleg
  • Maandelijkse masterclass
  • doTERRA account met productboek
  • 25% korting op vervolg bestellingen

https://shoppingcontent.googleapis.com/content/v2.1/[MERCHANTID]/products?key=[YOUR_API_KEY] HTTP/1.1

Authorization: Bearer [YOUR_ACCESS_TOKEN]
Accept: application/json