Wil jij je zo niet voelen?

Console

Console is een mix van etherische oliën die zoet, muskus achtig en bloemig ruikt. Het ondersteunt je om je verdriet achter je te laten en een nieuw pad in te slaan. Het helpt je de negatieve emoties rondom verdriet los te laten en geven gevoelens van troost en hoop. (Voor wij mij persoonlijk kennen, dit was mijn hulpje tijdens mijn verlies in combinatie met Serenity capsules) De oliën die in deze mix zitten zijn o.a. wierook, patchouli, ylang ylang, sandelwood, roos en osmantus.

Klik voor meer info 

 

Adaptiv

Als je kalmte nodig hebt in een bepaalde situatie dan is Adaptiv de oplossing. Het stelt je op gemak in een nieuwe omgeving of situatie. Of je je nu moe of onrustig, besluiteloos of prikkelbaar voelt, Adaptiv is een hulpmiddel dat kan helpen lichaam en geest in balans te houden. De lavendel, magnolia, neroli en amberboom oliën in deze mix zorgen voor een kalmerend effect. Wilde sinaasappel en groene munt geven energie en verkwikking. Daarnaast helpen copaiba en rozemarijn bij het verzachten gevoelens (bijvoorbeeld irritatie, woede en spanningen/ onrust)

Klik hier voor meer info

 

Citrus bliss

Citrus bliss heeft een luchtige, verfrissende en verkwikkende geur. Deze mix helpt om je stemming te verbeteren en bij een positieve mindset. Citrus bliss heeft een heerlijke mix van de geuren van wilde sinaasappel, citroen, grapefruit, mandarijn, bergamot en clementine met een vleugje vanille. (mag na aanbrengen 12 uur niet in de zon)   

Klik hier voor meer info

 

Elevation

Deze geur maakt je vrolijk en geeft je energie. Elevation bevat een mix van lavendel, melisse, ylang ylang, osmanthus, mandarijn, sandelhout en ho hout oliën. Heerlijk voor een positief humeur en zelfvertrouwen. 

Klik hier voor meer info

 

Aromatouch

Aromatouch is geruststellend en ontspannend. Het ondersteunt bij het verlichten van spanningen. Deze mix bevat de essentiële oliën van cypres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Geeft een heerlijke schone, frisse, muntachtig aroma.

Klik hier voor meer info

 

Whisper

Is dit een vrouwenparfum of een aroma? Een heerlijke mix met onder andere patchouli, bergamot, sandal hout, roos, vanille, jasmijn, kaneel, vetiver en ylang ylang. Super als je even comfort nodig hebt. 

Jasmijn en ylang ylang, zijn de kostbare bloemen die zorgen voor euforisch aroma. De warme en kruidige komt van de patchouli, vanille, kaneel en cacao en zorgen voor een samen voor een heerlijke mix.

Klik hier voor meer info

 

Frankincense

Frankincense is een van de oudste en kostbaarste etherische olie. Werd ook toen al, ontelbare gezondheidsvoordelen aan toegeschreven. Wierookhars wordt nu nog steeds gebruikt in dure parfums en crèmes. Je ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Geeft balans en een heldere geest. De geur is warm en kruidig. De geur ondersteunt een heldere geest en balans.

Klik hier voor meer info

 

Ylang Ylang 

Ylang Ylang is een heilzame plant met bloemen die een rijke zoete en kruidige geur hebben. Ylang Ylang kan wisselende stemmingen tijdens de overgang positief beïnvloeden. Ook kan Ylang Ylang verlichting geven bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Klik hier voor meer info

 

 

* Deze product zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te raadplegen.