✅verzenden vanaf 3,99 ✅gratis verzending vanaf 70,- ✅milieu vriendelijk verpakt

ETHERISCHE OLIËN VAN DOTERRA

VEILIGHEID 
Mogelijke gevoeligheid van de huid. Houdt buiten bereik
van kinderen. Bij zwangerschap, het geven van
borstvoeding of bij behandeling door een arts, raadpleeg
uw arts. Vermijdt contact met ogen, binnenoor en gevoelige
gebieden

ZenGest 15 ml

Een fijne mix van etherische oliën die onrustige darmen en maag ondersteunen. Een must-have-olie voor thuis en onderweg!

Lees meer »

Wild Orange 15 ml

Wild Orange wordt gemaakt d.m.v. een koude persing van de schil. Dit is de best verkopende etherische olie van doTERRA vanwege het stimulerende aroma en de vele weldadige effecten. Wild Orange heeft een kalmerende werking op de huid en geeft je een gevoel van ontspanning en daarnaast een gevoel van blijheid.

Lees meer »

Tea Tree (Melaleuca) 15 ml

Deze boom olie heeft verschillende namen zoals Theeboom, Melaleuca maar bij ons het bekendst als Tea Tree. Een olie met heel veel toepassingen. De bladeren van de Melaleuca boom werden eeuwenlang gebruikt door de Aboriginals van Australië. Ze pletten de bladeren en brachten ze aan op de huid voor een verkoelend effect tijdens hitte. Hij heeft mooie reinigende en zuiverende eigenschappen voor de huid en de nagels. Melaleuca wordt vaak gebruikt bij incidentele huidirritaties en om de huid te kalmeren.

Lees meer »

Air 15 ml

Deze gemengde olie helpt om de ademhaling te vergemakkelijken. Reinigt en verzacht de luchtwegen. Het aroma is kalmerend voor de zintuigen en zo zacht dat hij perfect is om ’s nachts  in de diffuser te doen om een goede nachtrust te bevorderen. Ook voor jouw nachtrust, als je bedpartner veel geluid maakt.

Lees meer »

Deep Blue Producten

Een combinatie van acht etherische oliën geven jouw gewrichten en spieren comfort en een verkoelende werking. Gebruik hem voor het trainen om stijve gevoelens te voorkomen. De combinatie van deze oliën geven een kalmerende werking na een intensieve training. Deze essentiële oliën bieden verjongende voordelen en comfort voor de rug, benen en voeten.

Lees meer »

Cypress 15 ml

Cipres is een groen blijvende boom. Van de takken wordt deze olie gemaakt. Heeft een energiek en verfrissend houdachtige aroma. Heerlijk onder de douche of in bad (altijd verdunnen) vandaar dat je hem ook vaker ruikt in kuuroorden. Hier wordt hij ook in een massage toegepast.

Lees meer »

Cheer 5ml

Cheer is een fijne warme geur, waar je echt blij van te worden. Deze olie zit in de emotie kit en is een mix van

Lees meer »

Jasmijn roller

Ervaar het heerlijke aroma van Jasmijn. Deze Roller bied diversen voordelen. Jasmijn helpt de stemming te verbeteren en bevordert een positieve instelling. Daarnaast heeft het een kalmerend, maar ook euforisch aroma. Jasmine Touch kan de verschijning van huidimperfecties helpen verminderen en een gezond uitziende, glanzende teint bevorderen. Jasmijn wordt ook wel de ‘Koning van de Bloemen’ genoemd en wordt geprezen om het geurende aroma, wat Jasmine Touch ideaal maakt als persoonlijk parfum gedurende de dag. 

Lees meer »

Tijm

Thijm is een oud kruid, werd al in de Middeleeuwen gebruikt, het zou de drager moed geven. Het werd onder het kussens gelegd voor rustig slapen en om nachtmerries af te weren. Bij balsemrituelen wordt het ook als wierook gebruikt. Tegenwoordig wordt Thijm veel gebruikt als kruid, maar produceert het ook een krachtige essentiële olie die reinigende, zuiverende effecten voor de huid biedt. Het meest bekent is hij denk ik met zijn werking tegen hoesten.

Lees meer »

Ylang Ylang 15 ml

Ylang Ylang is een heilzame plant met bloemen die een rijke zoete en kruidige geur hebben. Ylang Ylang kan wisselende stemmingen tijdens de overgang positief beïnvloeden. Ook kan Ylang Ylang verlichting geven bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Lees meer »

Frankincense 15 ml (wierrook)

Frankincense is een van de oudste en kostbaarste etherische olie. Werd ook toen al, ontelbare gezondheidsvoordelen aan toegeschreven. Wierookhars wordt nu nog steeds gebruikt in dure parfums en crėmes. Je ongelduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Geeft balans en een heldere geest. De geur is warm en kruidig. De geur ondersteunt een heldere geest en balans. 

Lees meer »

Console 5 ml

Console is een mix van etherische oliën die zoet, muskus achtig en bloemig ruikt. Het ondersteunt je om je verdriet achter je te laten en een nieuw pad in te slaan. Het helpt je de negatieve emoties rondom verdriet los te laten en geven gevoelens van troost en hoop. (Voor wij mij persoonlijk kennen, dit was mijn hulpje tijdens mijn verlies in combinatie met de Serenity capsules) 

Lees meer »

AromaTouch 15 ml mix

AromaTouch is geruststellend en ontspannend. Het ondersteunt bij het verlichten van spanningen. Het is een van de oliën die wordt gebruikt in de AromaTouch massage.  Onsersteund je bij hart- en geestelijke blokkades.

Lees meer »

Whisper 5 ml mix

Is dit een vrouwenparfum of een aroma? Super als je even comfort nodig hebt. Jasmijn en ylang ylang, zijn de kostbare bloemen die zorgen voor euforisch aroma. Het kruidige en warme komt van de patchouli, vanille, kaneel en cacao. Het geheel is een heerlijke warme maar toch frisse mix. 

Lees meer »

Citrus Bliss 15 ml mix

Wilde Sinaasappelschil, Citroenschil, Grapefruitschil, Mandarijnschil, Bergamotschil, Tangerineschil, Clementineschil essentiële oliën en Vanilleboonextract

Lees meer »

Gefractioneerde Kokosolie

Gefractioneerde kokosolie is een “fractie” of deel van de kokosolie. Door de olie te verhitten en af te koelen kan je vetten scheiden, het vloeibare deel wordt gebruikt voor de doTERRA coconut oil. Het gedeelte waar laurinezuur in zit stolt bij 25 graden kan niet worden gebruikt voor massages of het gebruik in de rollers met de etherische oliën. Dit stolt weer snel als het afkoelt.

Lees meer »

Turmeric 15 ml (Kurkuma)

Een plant die eeuwenlang al gebruikt wordt als China, India en Sri Lanka. De geur van Turmeric zorgt voor een emotionele verkwikking, Heerlijk als toevoeging aan diverse gerechten (zuinig gebruiken) Als toevoeging aan een masker, om de huid te helpen verminderen aan de verschijning van oneffenheden.

Lees meer »

Serenity 15 ml of capsules

Serenity is een zachte mix met de positieve effecten van lavendel essentiële olie en L-theanine met citroenmelisse, passiebloem- en kamille extracten, in een plantaardige softgels.

Lees meer »

Cellerie Seed 15 ml

Selderij zaad gebruik werd al gebruikt in de 5e eeuw in China en is ondertussen een begrip geworden in diverse gerechten.Het zijn grote planten die soms wel 3 meter hoog kunnen worden. De plant heeft 2 jaar nodig om volledig rijp te zijn en kan dan zijn kleine vruchten te produceren, die lichtbruin tot bruin van kleur zijn. In de zaden zit de primaire opslagplaats voor essentiële olie, die met behulp van stoomdistillatie wordt geëxtraheerd.

Lees meer »

Lemon 15 ml (citroen)

Citroen, een van dōTERRA's meest verkochte essentiële oliën. Deze olie is multi inzetbaar. Een paar druppels in een glas water, geeft Lemon de hele dag een verfrissende en gezonde boost. Citroen wordt vaak aan voedsel toegevoegd als smaak versterker.  Het beurt je op, heeft een energiek aroma en bevordert gevoelens van lichtheid, vrolijkheid en vreugde.

Lees meer »

Adaptiv 15 ml mix

Als je kalmte nodig hebt in een bepaalde situatie dan is Adaptiv de oplossing. Het stelt je op gemak in een nieuwe omgeving of situatie. Of je je nu moe of onrustig, besluiteloos of prikkelbaarvoelt, Adaptiv is een hulpmiddel dat kan helpen lichaam engeest in balans te houden.

Lees meer »

Lavendel 15 ml

Lavendel, heeft een herkenbaar aroma met daarbij vele toepassingen. Ze wordt al eeuwenlang gebruikt, al door de Romeinen en Egyptenaren. Lavendel voor in bad en ook om mee te koken. Sinds die tijd zijn er vele voordelen van Lavendel ontdekt. Ook zie (ruik) je Lavendel vaak in cosmetica en parfums. Lavendel wordt vaak op de huid aangebracht voor het verminderen van oneffenheden.

Lees meer »

Pepermunt 15 ml

Pepermuntolie ondersteund de luchtwegen en wordt als hulp ingezet bij de spijsverteringsproblemen. Daarnaast kan hij ongedierte op een natuurlijke wijze verdringen.

Lees meer »

Brave roller

De dag beginnen vol geloof en vertrouwen door Brave elke start van de dag achter in de nek en polsen te rollen. Sta jezelf toe te resetten met positieve gevoelens.

Lees meer »

Thinker roller

Thinker Focus Mix is ideaal voor alle leeftijden, voor dagelijks gebruik en is de optimale ondersteuning als afleiding groot is. Ben jij snel afgeleid dan is Thinker de perfecte steun voor focus en concentratie. Het ontwikkeld jouw gevoel van alertheid en helderheid te bevorderen. 

Lees meer »

Calmer roller

Deze rustgevende mix maakt dat het gaan slapen, een rustige en welkome ervaring wordt. Rol Calmer over de onderkant van de voeten en in de nek voor een ontspannen gevoel. Calmer kan worden gebruikt als onderdeel van het avondritueel of wanneer je het even nodig hebt. Voor lichaam en geest.

Lees meer »

Rescue roller

Deze kalmerende mix is top na een drukke dag of activiteit. De Rescuer breng je aan voor een ontspannende sensatie en helpt ook groeipijnen in kinderbeentjes te helpen verzachten.

Lees meer »

Tamer roller

Super handig voor onderweg, rondom huis of op vakantie, de Tamer spijsverterings mix is een must-have om bij de hand te hebben! Samen helpen deze oliën om comfort te bieden na het eten van een grote maaltijd. Tamer is een onderdeel van de doTERRA Kids Collection en is zowel voor kinderen als volwassenen.

Lees meer »